Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyeti?? Sizin başınıza geldi mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

doublebump

Hoşgeldin bebeğim
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
4.198
3
116
39
İstanbul
bebeğimin cinsiyetini 15 haftalıkken erkek olarak öğrenmiştik. cumartesi 17+1 de başka doktora gittim bacaklarının arasında kordon var diye bi türlü cinsiyetini öğrenemedik hemde uyuyordu hiç göstermedi. sani kıza benziyor dedi.
1 saat sonra çikolata yiyip tekrar girdim bu seferde yerinde hiç durmadı. şimdide erkeğe benziyor dedi.

kafam çok karıştı daha önce cinsiyetini erkek olarak öğrendiğimizi söylemedim. bu haftasonu tekrar gidicem ozaman kordon çıkmış olur dedi. erkek olsaydı hemen görürdük ama görünmediği için kız diye düşünüyorum dedii. ama sakın böyle dedim diye pembeler almaya başlama dedi
kafam çok karıştı.

siz ne diyorsunuz kızlar???? böyle birşeyle karşılaşan oldu mu??

bacaginin arasinda kordon varsa görmemesi normal bu doktorunda ikinci bakmasinda erkege benziyor demis bence oglan

Ne kötü ya emin olamıyorlarsa ne diye söylüyorlar anlamıyorum.Zaten iki ihtimal var ya kız ya erkek

canım başka bi dr a hastaneye gidip renkli ultrasonda baktırsan orda herşey açık seçik a hani ...tabi renkli ile bakmadılarsa ..:uhm:

selam arkadaslar bende yurtdisinda oldugum icin 5 aylik oldugum halde hala ögrenemedim bebegimin cinsiyetini önce saglikli olsun ama insan cok merak ediyorum 3 aylikken doktoruma sordum birsey göremedi.

Kordon şaşırtabiliyor doktorları.Bana 14 haftada erkek 17 de kız dediler kesinleşir haftaya ... Hayırlısı olsun inş.

iki doktorda siyah beyaz ultrasonla baktı. bu cumartesi tekrar gidicem. artık yine görünmezse 13 kasımda 2. düzey usg ye giricem orda netleşir.

arada kalmak çok kötü gerçekten. emin olmadan da bi yorum yapmasalr keşke insan birine tam alışıyor değişince de kötü oluyo

bize 12 hafdalik iken erkege benzior dedi,16 hafdalik gittigimde bisey gözukmuyor dedi 2 hafda sonrasi tekrar terminimiz var o zamanda 21 hafdalik olmus olucaz heralde kesin net bisey söyler artik

cumartesi doktora gittim bana ne istediğimi srdu. bende benim için farketmez ama eşim erkek istiyor benim tarafımda kız. hatta iddaya bile girdiler dedim. o zaman bu iddayı eşin kazanacak bebeğimiz erkek dedi. ama hala kordon varmış o yüzden %5 yanılma payı bıraktı:S

benimde 13+1ken 2li testte alttan baktığında yüzde 90 erkek demişti,pipisinin resmini bile vermişti,şimdi 18 haftalık tamda net diil ama kız bu dedi,çıkıntı yok dedi,durum böle oluncAda insanın merakı dahada artıyo,ilk başta hayırlısı sağlıklı sıhatli olmasu ama,sadece sen merak etmiosunki ailen,akraban,çevrende merak ediyo,ona göre hazırlık yapılıo,bakalım haftaya artık kesin bişi der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…