Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyeti ve haftamla ilgili kafama takılanlar var yardımcı olurmusunuz hanımlar? :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pinpiriklii

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
35
19
288
Merhaba şimdi sizlere danışmak istediğim iki konu var yardımcı olursanız sevinirim. 13+4 günlük hamileyim ve ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizim :) 13+2 günlükken doktor kontrolüme gittim hemde ikili tarama testimi verdim. Birinci sorum 13+2 demek 14. haftamın içindeyim demek mi oluyor yoksa 13. haftamdamıyım? Birde doktorum 13+2 de hiç bir çıkıntı gözükmediği için yüzde 70 kız bebek dedi ama bikaç hafta sonra netleştiririz dedi. Sizlerde yaşadığınız tecrübelere göre bu haftalarda çıkıntı gözükmeyip sonradan erkeğe dönen oldumu?

merhaba.
13+2 iken 14.hafta deniliyor canım.
doktorun %70 cinsiyet tahmini çok değişmez eğer tecrübeli bir hekimse.
endişe etmeden prensesin keyfini çıkar.
Allah hepimizinkini sağlıkla bizlere bağışlasın.

merhaba.
13+2 iken 14.hafta deniliyor canım.
doktorun %70 cinsiyet tahmini çok değişmez eğer tecrübeli bir hekimse.
endişe etmeden prensesin keyfini çıkar.
Allah hepimizinkini sağlıkla bizlere bağışlasın.
Amiiin:dua: naslsn cnm bulantıların geçmiştir inşallah cinsiyetini ogrendmi ben senin konuyu kaybettim ya bulamiyrm:oops:

Oh maşallah cnm bende ıyiym çok şükür sadce 7 haftalıkken doktra gitmiştim meraktan catlicam okdr:) benm benm ultrasonda 1 hafta geri çıkmıştı

bazen bir hafta geri bir hafta ileri çıkabiliyor.
geç döllenmeden kaynaklıdır canım merak etme.
inşallah sağlıkla gelsinler.

14. Haftanın içindesin demek oluyor tatlım banada ilk %90 erkek demişti sonrakinde ise %99 kız ve kiz kesinleşti

Back
X