bebeğimin cinsiyeti ve kilolar

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
318
İstanbul
arkadşlar bir problemim var yardım edin 16+3 üm ve doktor karın yağların fazla olduğu için bebeğin cinsiyetini göremiyrm dedi böyle bişey yaşayan var mı yoksa doktor bidaha gelsin diye demiş olablr mi yada tecrübesiz mi diyecem ama yaşlıda bişey bana istanbulda cinsiyeti iyi görebln doktor lazım gitcem de

bana konu yalnış yerdeymiş gibi geldi..
istersen "hamilelerden haberler soru ve sorunlar" bölümüne taşıttır arkadaşım..

arkadşlar bir problemim var yardım edin 16+3 üm ve doktor karın yağların fazla olduğu için bebeğin cinsiyetini göremiyrm dedi böyle bişey yaşayan var mı yoksa doktor bidaha gelsin diye demiş olablr mi yada tecrübesiz mi diyecem ama yaşlıda bişey bana istanbulda cinsiyeti iyi görebln doktor lazım gitcem de

canım hayırlı olsun hamileliğin
evet böyle bişey doğru bende çok zayıf hamile kaldım 5.aya kadar nerdeyse dümdüzdü göbeyim dr um bana her gittiğimde kilon olmadı için karın bölgende yağ olmadığı için görüntü çok net demişti..
11 haftalıkken söyledi kızım olacağını ve şimdi kızım doğdu...
sağlıkla kavuşun bebeğinize

ilk hamileliğimde 12.haftada görünmüştü cinsiyeti.ama bu sefer zor gördüler,yağlardan dolayı..daha yeni netleşti.

merhaba tornado 111,
benimde karın duvarım kalın yani yağlı olduğundan,üstten baktığında net göremiyor.bebeğim,şuan 14+3 günlük ve hala her gittiğimde alttan bakıyor.

canım ultrasonun kalitesi iyi değilse karında yağlanmada varsa böyle bir sorun yaşanabiliyor. bende yaşadım çünkü :kedi:

bence alttan baktırmayın son aylar olmadan sakıncalı diye biliyorum ben
ben çok kilolu olduğum halde dr12. haftada söyledi.
ve renkli utrasonlada baktı emin olmak için öylede yapabilirsin renkli utrasondada herşey çok net dr yokmu renkli utrs.

arkadşlar ben 76 kiloyum malesef 4 aylık hamileyim ve şuana kadar başladğım kilodym ama doktor karındaki yağlardan görüntü net değil dedi ama biz istanbula gidip tekrar doktora görünmek istyrm bana cinsiyet konusunda tecrübeli bir doktor önereblr misiniz çünkü buna gerçekten ihtycm var hiç birşey alamyrz şimdidn sağolun

benım kuzenımde senin gibi sorun yasadı istanbulda oturuyosun sanırım izmıte yolun düşerse akademi hastanesinde nuri bey var şölede bir şey var bu kadar sıkıntı yapma net olarak zaten 4.ayda cinsiyetini söylüyorlar 6 aylık hamıle olup cinsiyetlerini göstermeyen bebişler var 1 ay kadar daha sabret derim tabii cok heyecanlı bı olay ınsan sabredemiyor kılolarına da dıkkat et cünkü kılolar 4 yada 5. aydan sonra alınıyor ben 6 aylık hamileyim 10 kılo aldım ama ben 47 kiloyla kaldım ki bazı anneler var benım kuzenım kılolu hamıle kaldı o daha tam tersi kılo verdi vucudu daha bir güzel toparladı ama dıkkat etmekte fayda var senın acından dıyorum allah hayırlı doğumlar nasip etsin

oooo cnm vallhi bilmiyotum ama benimde pek çabuk görünmemişti belkide kilodandır ama sonuçta acele etme nasılsa öğreniyorsun hem benim kilom senden fazlaydı yani

aslında yasal olarak 16. haftadan önce cinsiyet söylemek yasak kürtajları önlemek için. benimde karın yağlarım çok ama 16. haftada dr söyledi. başka dr gitmiştim 12 haftalıkken oda 16. haftadan önce söylemiyoruz dedi. acele etme bu kadar ne fark eder ki. hatta ben öğrenmek istemedim ama eşim istedi diye sorduk dr yoksa hiç önemli değil sen gittiğinde gerekli ölçümlerin yapıldığına emin ol yeter bence.

medical park bahçelievler- suat süphan erşahin, bebeğimin 10. haftada cinsiyetini söyledi, 15. haftada da başka bir doktor tarafından doğrulandı kız olduğu.
usg aletleri çok gelişmiş ve doktor tecrübeli bu konudaa.s

Back
X