Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben 12+3 gebeyim. Ve doktora gittigimde bebegin cinsiyetini gordum doktorda evet erkek dedi acaba degisme ihtimali var midir yada yanilma payi ?
Rabbim gonlunuze gore versin saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsinBanada %70 erkek dedi 12+1 dim 16 hafta olmasını bekliyorum içimden kız geçiyor inşallah yanılmıştır![]()
Bende catliyacagim meraktan13.haftamizda kiza benziyor dedi
24+1'iz hala kiz![]()
Allah kucağıniza almayi nasip etsin fakar cok merak edilecek bir konu ve hic birsey belli olmamadi cok kotuIlk hamileligimde 12 16 18 haftalarda erkeğe benzio dedi ayrıntılı ultrasonda kizim olduğunu öğrendik şimdi 12 14 19 25 haftalarda hep erkek dedi ama inanmak istemiorum:)
Aslında bence hamileliğin en eğlenceli tarafı bu tabi merak çok kötü oluyo ama öğrendikten sonra da doğum zamanına kadar heyecan olmuyoAllah kucağıniza almayi nasip etsin fakar cok merak edilecek bir konu ve hic birsey belli olmamadi cok kotu![]()
Ben bugun dayanamayip yine gittim doktora ve erkek kesin dedi :) rabbim her isteyene nasip etsinAslında bence hamileliğin en eğlenceli tarafı bu tabi merak çok kötü oluyo ama öğrendikten sonra da doğum zamanına kadar heyecan olmuyo
Benim de aklima takilmiyor degil ama bilmiyorum ya hep erkek hissediyorm zaten. Rabbim valla sana sabir versin cunku merak edip ogrenememk cok zorBen de geçen hafta gittim bi gün arayla iki farklı doktora biri kız biri erkek dedi.. Ayrıntılı ultrason a kadar catlayacagim
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah..Merhaba Arkadaşlar benim meleğim de kız olacak inşallahsağ salim kucağımıza alırız inşallah
![]()