Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oysbal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
55
7
16
30
Merhabalar ben 12+3 gebeyim. Ve doktora gittigimde bebegin cinsiyetini gordum doktorda evet erkek dedi acaba degisme ihtimali var midir yada yanilma payi ?

Bana da 12 de ve hatta 13 de erkek dedi, 16 da eşek sıpası göstermedi. Başka bir doktora gittim kız dedi valla kafam çok karışık. O yüzden kesin değil sanırım ayrıntılı ultrason a kadar

Anladim ama cok netti bakalim bende cok merak ediyorum acikcasi cinsiyetini o yuzden sabirsizlaniyorm

12. Haftada kizinda erkeginde cikintisi oluyo zaten. Onlar cikinti genital organa donusuyo.
O cikintinin yani (nubun) sekline gorede yorum yapiyolar. Bazi doktorlarda yapiyo bunu cunku dogruluk payi yuksek. Sen kesinlesmesi icin bekle bence

Merhabalar ben 12+3 gebeyim. Ve doktora gittigimde bebegin cinsiyetini gordum doktorda evet erkek dedi acaba degisme ihtimali var midir yada yanilma payi ?

Tabiki yanılma payı var bana da o haftalarda kız demişti ama 16'dan sonra erkek dedi net olarak detaylı ultrasonda söyledi

Bana simdi cinsiyet soylense de hep acaba olur kafamda cunku yanilma payı cok oluyor:) ancak 16dan sonra birkac kez ayni seyi soylerlerse heh tamam dicem cinsiyet bu:)

17. Haftada 100de 99 kiz dedi bu kadar emondi düşünün. Ama 25. Haftadan sonra 3 doktor gordu hepsi 100 de 100 erkek dedi. Yanilma oluyor

Ilk hamileligimde 12 16 18 haftalarda erkeğe benzio dedi ayrıntılı ultrasonda kizim olduğunu öğrendik şimdi 12 14 19 25 haftalarda hep erkek dedi ama inanmak istemiorum:)

Ilk hamileligimde 12 16 18 haftalarda erkeğe benzio dedi ayrıntılı ultrasonda kizim olduğunu öğrendik şimdi 12 14 19 25 haftalarda hep erkek dedi ama inanmak istemiorum:)
Allah kucağıniza almayi nasip etsin fakar cok merak edilecek bir konu ve hic birsey belli olmamadi cok kotu :(

Aslında bence hamileliğin en eğlenceli tarafı bu tabi merak çok kötü oluyo ama öğrendikten sonra da doğum zamanına kadar heyecan olmuyo
Ben bugun dayanamayip yine gittim doktora ve erkek kesin dedi :) rabbim her isteyene nasip etsin

Ben de geçen hafta gittim bi gün arayla iki farklı doktora biri kız biri erkek dedi.. Ayrıntılı ultrason a kadar catlayacagim

Ben de geçen hafta gittim bi gün arayla iki farklı doktora biri kız biri erkek dedi.. Ayrıntılı ultrason a kadar catlayacagim
Benim de aklima takilmiyor degil ama bilmiyorum ya hep erkek hissediyorm zaten. Rabbim valla sana sabir versin cunku merak edip ogrenememk cok zor :(

Merhaba Arkadaşlar benim meleğim de kız olacak inşallah :anne: sağ salim kucağımıza alırız inşallah :dua:

Back
X