önce sağlıklı sonra gönlünüze göre olsun:) hakkaten çevrenizdekiler saçmalamış19 haftalık hamileyim yarın ayrıntılı ultrasona giricem cinsiyeti hala belli değil üç aylıkken %99 kız dedi daha sonraki gittiğimde erkegede benzettimama göremiyorum dedi sonra gittiğimde acmıyo bacagını hiçbişey göremiyorum dedi hala öğrenemedim artık gösterir herhalde moralim bozuldu iyice yanlıs anlasılmak istemem kızda olsa erkekte olsa benm sonucta hepsi ayrı ayrı seviliyo tabi gönlümden gecen kız ilk gebeliğim neden diceksiniz esimin tarafı tutturmuş bir erkek erkek sinirlerim bozuluyo erkek torunu olursa alırmıs gezdirirmiş yanından ayırmazmıss ilk torunları artık bıktım kız olsun istiyorum cocumu bana bıraksınlar bunaldım iice yaa allahım kınamasın inş ama elimde değil bütün belirtilerimde kız gibi görünüyo göğüslerim büyüdü ama kararmadı karnım yayvan yediklerim içtiklerim internetin altını üstüne getirdim bütün yorumlarıda okudum kızım olcak gibi geliyo bide kız cok hareketli olurmuş baya hareketli 18 haftalık basladım hissetmeye valla pskolojim bozuldu esimin bütün tarafı arkadaslarıda dahil oğlun olcak oğlun olcak dio baska bişi demiyo hep dua ediyorum kızım olur insallah die..
biliyorum yanlıs düsündüümü de işte elinde olmuo insanın hep sorn yasadım onlarla artık bıktım beni birkez arayıp sormayıp hamile kalınca canım cicim yapmalarından ireniyorum onların istedii oldu diyede sevinemiyorum işteHamilelikte hepimizin psikolojisi bozuk arkadaşım sen oğlunu düşün onlar alcam gezcem diyorlar sende gezersn onlarda gezer nolcakk Takma bunlara çocuğum olsada gönlünce sevsem diyen o kadar çok insan var ki sukret sipayi düşün hisseder onu istemediğini üzülür bak annesi
Kızın olsun oğlun olsun demiyorum. Sağlıklı olsun yeter canım onu bunu boşver. Öyle niyette düşünme. Rabbim sen sağlıklı ve hayırlı evlat ver diye dua et19 haftalık hamileyim yarın ayrıntılı ultrasona giricem cinsiyeti hala belli değil üç aylıkken %99 kız dedi daha sonraki gittiğimde erkegede benzettimama göremiyorum dedi sonra gittiğimde acmıyo bacagını hiçbişey göremiyorum dedi hala öğrenemedim artık gösterir herhalde moralim bozuldu iyice yanlıs anlasılmak istemem kızda olsa erkekte olsa benm sonucta hepsi ayrı ayrı seviliyo tabi gönlümden gecen kız ilk gebeliğim neden diceksiniz esimin tarafı tutturmuş bir erkek erkek sinirlerim bozuluyo erkek torunu olursa alırmıs gezdirirmiş yanından ayırmazmıss ilk torunları artık bıktım kız olsun istiyorum cocumu bana bıraksınlar bunaldım iice yaa allahım kınamasın inş ama elimde değil bütün belirtilerimde kız gibi görünüyo göğüslerim büyüdü ama kararmadı karnım yayvan yediklerim içtiklerim internetin altını üstüne getirdim bütün yorumlarıda okudum kızım olcak gibi geliyo bide kız cok hareketli olurmuş baya hareketli 18 haftalık basladım hissetmeye valla pskolojim bozuldu esimin bütün tarafı arkadaslarıda dahil oğlun olcak oğlun olcak dio baska bişi demiyo hep dua ediyorum kızım olur insallah die..
19 haftalık hamileyim yarın ayrıntılı ultrasona giricem cinsiyeti hala belli değil üç aylıkken %99 kız dedi daha sonraki gittiğimde erkegede benzettimama göremiyorum dedi sonra gittiğimde acmıyo bacagını hiçbişey göremiyorum dedi hala öğrenemedim artık gösterir herhalde moralim bozuldu iyice yanlıs anlasılmak istemem kızda olsa erkekte olsa benm sonucta hepsi ayrı ayrı seviliyo tabi gönlümden gecen kız ilk gebeliğim neden diceksiniz esimin tarafı tutturmuş bir erkek erkek sinirlerim bozuluyo erkek torunu olursa alırmıs gezdirirmiş yanından ayırmazmıss ilk torunları artık bıktım kız olsun istiyorum cocumu bana bıraksınlar bunaldım iice yaa allahım kınamasın inş ama elimde değil bütün belirtilerimde kız gibi görünüyo göğüslerim büyüdü ama kararmadı karnım yayvan yediklerim içtiklerim internetin altını üstüne getirdim bütün yorumlarıda okudum kızım olcak gibi geliyo bide kız cok hareketli olurmuş baya hareketli 18 haftalık basladım hissetmeye valla pskolojim bozuldu esimin bütün tarafı arkadaslarıda dahil oğlun olcak oğlun olcak dio baska bişi demiyo hep dua ediyorum kızım olur insallah die..
dediğiniz gibi olmyor işte insan bazı seyleri unutamıyor tabiki hayırlısı olsn diyorm ama ben istanbla evlendim brda kimsem yoktu kimseyi tanımıyordm bir sene evde otrdum ne aradılar ne sordular hasta yattım bakmaya bile gelmediler esim işten gelip yemek yediriyodu bana bunlar unutulurmu simdi ilk tornları erkek dediler baska bişe demediler onların istediği oldu simdi beni arayıp sormayan insanlara cocuk bagıslayacak değilim gerektiği kadar grücekler erkek olmasını istemedim cünkü cok kavga cıkıcak kız olsa okadar olmicaktı biliyorm hemde ben brda yanlız olmicaktım bana arkadas olucaktı annem gelip gidio saolsn yardımcıda olucak onlara mhtac değilim cok sükür suan evimin işini bile esim yapıo ben yapamıyorm siz olsanız bkadar anlayıslı olabilirmiydiniz..Aranizda kirginlik var bellide.siz ne yaparsaniz yapin biri dedesi biri babaannesi.bunu degistirmeniz mumkun degil.cocugunuz buyuyunce sevecek onlara gitmek isteyecek.hem zaten dogum sonrasi uykusuzluk yorgunluk olacak baksinlar ne varki.simdi sinirleniyorsunuz ama o zaman gelsin birilerinin bebeginize bakmasi sizi hem mutlu edecek hem dinlenebileceksiniz.
evet üc kere pespesem sordm kızmı yani dedim hani belki daha belli olmaz öle gibi görünüo der diye evet kız dedi bende cook sevindim haliyle sonra bikaç kez göstermiyo dedi 19 haftalık birden pat die pipiside brda dedi gerci ben halaa kız hissediyorm ama kendimi alıstırdım le yada böle oda benim soncta sevgisinde azalma asla olamaz ama insanın elinde olmyor allahım affetsin keske bi mucize olsaCnm seni çok iyi anlıyorum pazartesi doktora gittim 12+3 ken doktor belli değil kemik yapısına göre %90 erkek dedi ve o an bende film koptu hem bu kadar net söylemesini hemde erkek diceni tahmin etmiyodum eşim direk bana baktı ben kıpkırmızı oldum ve dışarı çıkar çıkmaz bi anda patladım ağlamaktan boğazım şişti ve iki gün hasta yattım çok istiyorum kızım olmasını sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye hep dua ediyorum inşallah bi sonrakine kız der doktorum % 99 kız deyip sonradan erkek diyo belli değilse hiç söyleme sana söylenen yapılanları da hiç umursama keyfini çıkar demekki hayırlısı buymuş hakkında ikinci kız olur inşallah sağ salim kucağına alırsın
dediğiniz gibi olmyor işte insan bazı seyleri unutamıyor tabiki hayırlısı olsn diyorm ama ben istanbla evlendim brda kimsem yoktu kimseyi tanımıyordm bir sene evde otrdum ne aradılar ne sordular hasta yattım bakmaya bile gelmediler esim işten gelip yemek yediriyodu bana bunlar unutulurmu simdi ilk tornları erkek dediler baska bişe demediler onların istediği oldu simdi beni arayıp sormayan insanlara cocuk bagıslayacak değilim gerektiği kadar grücekler erkek olmasını istemedim cünkü cok kavga cıkıcak kız olsa okadar olmicaktı biliyorm hemde ben brda yanlız olmicaktım bana arkadas olucaktı annem gelip gidio saolsn yardımcıda olucak onlara mhtac değilim cok sükür suan evimin işini bile esim yapıo ben yapamıyorm siz olsanız bkadar anlayıslı olabilirmiydiniz..
evet bende inkar etmiyorm desesi babannesi ilk tornları ben hiç görmicekler demiyorm öle bir yapım yoktr zaten ama nefret ettirdiler esim bana hak veriyor oda görüyo herşeyi farkında ama onnda annesi babası nekadar karsı durabilir biliyorm işte bnn için cook kız istedim ama oğlmda olsa kızımda olsa bunu onlara hissettiricem yaptıklarının farkına varıcaklar gelinler köpek yavrsu değil bence kimse kendini ezdirmemeli cocgm konusunda hiçkimseye taviz vermicem cok net konusuyorm ben cok dua ettm kızım olsn diye ama eger olmadıysada allahın bir bildiği var demekki diyorm vardır bi sebebi hepsini allaha havale ettimBenim ilk cocuguma hamilelikte kustuler bize.ki bakima muhtac durumdaydim 10kilo verdim zaten zayiftim.3.ayinda rahim agzi dikildi vs vs.duymalarina ragmen ne aradilar ne sordular.annem bakti.simdide ikinciye hamileyim annem bakiyor.dogum yapincada esim aramis benden habersiz esin ayaklansin gelelim demisler.5gun geldiler annem hizmet etti bunlara.neyse daha neler neler.kirginim kizginim.kizim 5yasinda dedem babaannem dihor bisey gelmiyor elden onunla kan baglari var.yazin gidelim diyor kizim illa oturup bunlar anlatilmiyor kucucuk cocuga.demek istedigim bende yedigim kaziklarla kaldim sizdekendinizi hhazirlayin.cok sans verdim hepsini teptiler allah bilsin iyiligimi.onlarin yerinde baskasi olsa utanir inanin.
evet bende inkar etmiyorm desesi babannesi ilk tornları ben hiç görmicekler demiyorm öle bir yapım yoktr zaten ama nefret ettirdiler esim bana hak veriyor oda görüyo herşeyi farkında ama onnda annesi babası nekadar karsı durabilir biliyorm işte bnn için cook kız istedim ama oğlmda olsa kızımda olsa bunu onlara hissettiricem yaptıklarının farkına varıcaklar gelinler köpek yavrsu değil bence kimse kendini ezdirmemeli cocgm konusunda hiçkimseye taviz vermicem cok net konusuyorm ben cok dua ettm kızım olsn diye ama eger olmadıysada allahın bir bildiği var demekki diyorm vardır bi sebebi hepsini allaha havale ettim
evet üc kere pespesem sordm kızmı yani dedim hani belki daha belli olmaz öle gibi görünüo der diye evet kız dedi bende cook sevindim haliyle sonra bikaç kez göstermiyo dedi 19 haftalık birden pat die pipiside brda dedi gerci ben halaa kız hissediyorm ama kendimi alıstırdım le yada böle oda benim soncta sevgisinde azalma asla olamaz ama insanın elinde olmyor allahım affetsin keske bi mucize olsa
aminnnn cnm amiinn hakkımızda herşeyin hayırlısı insanın elinde değilki gönül istiyo allahım kınamasın..Aynen bende senin gibi mucize bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur eşim ilk duyduğu andan beri oğlum oğlum diye seviyo benimde içimden gelmiyo sürekli kızım diye sevmek konuşmak geliyo bilmiyorum abartıyorum belki ama içimdeki sesi bastıramıyorum bi türlü hayırlı sağlıklı eli ayağı sağlam bi kız evlat nasip et diye Allaha hep dua ediyorum inşallah hem sana hem bana nasip olur herşeyin hayırlısı
evet assında öyle ama herşeye evet diyincede insan kendini yiyoo mhattab olmorm resmiyim ama tavrımıda koyuorm artık cocgumuzun tüm sıkıntılarını 9 ay boynca biz cekiorus nelere katlanıorus onlarda hadlerini bilicekler benim kadar kimse seveemes onu hele hele bana değer vermeyen insanlar cocugum söz konsu olnca hırsıma engel olamıyorum allah bilio kalbimi elimde olmadan günaha giriyorm ama onlar yüzünden hala kızım olsn die ümit ediorm..Bence bosverin cocugunuzu gozunuzun onunden ayirmayin onlar allaha havale zaten.iyilik bizde kalmali bukadar sey yuzunden onlar yuzunden gunaha girmeyelim derim ben.bende cektim ama onlar gibide olmam olmicam.obur dunyami dusunup onlar yuzunden cehhennemde yanamam valla.beni kotu biri yapamicaklar.varsin gelin aptal desinler umrumda degil cunku dusundukce uzuldukce kendime yaptim ben sinir mideme vurdu hastanelik oldum.hicc dusunmeyin sinirlarinizi koyun iyi davranin gitsin bu benim fikrim tabi siz bilirsiniz gerisini
evet assında öyle ama herşeye evet diyincede insan kendini yiyoo mhattab olmorm resmiyim ama tavrımıda koyuorm artık cocgumuzun tüm sıkıntılarını 9 ay boynca biz cekiorus nelere katlanıorus onlarda hadlerini bilicekler benim kadar kimse seveemes onu hele hele bana değer vermeyen insanlar cocugum söz konsu olnca hırsıma engel olamıyorum allah bilio kalbimi elimde olmadan günaha giriyorm ama onlar yüzünden hala kızım olsn die ümit ediorm..
Ayni seyleri bende yasiyorum canim ve seni cok iyi anliyorum.benimde hamile oldugumu duyduklari gibi biz bakicaz biz edicez fln.sanki sordum onlara.benim de annem var bi onlar yok.en son anladim ki bakmaktan kasitlari evlerine alcklarmis.ben ise gidicem gelcem.ben vermem cocugumu dedim.bozuldular nasil olcak o zmn dediler.biz iyi bakariz ederiz.esim de annesinden iyi kimse bakamaz dedi.evime gelir bakarsiniz ben vermem dedim.kv. e bi hafta geliriz dedi.yani kendi evlerinden de cikmak istemiyorlar.anlamadim ben bunlari.bir de yakin degiliz en 40 dk aramiz.evet assında öyle ama herşeye evet diyincede insan kendini yiyoo mhattab olmorm resmiyim ama tavrımıda koyuorm artık cocgumuzun tüm sıkıntılarını 9 ay boynca biz cekiorus nelere katlanıorus onlarda hadlerini bilicekler benim kadar kimse seveemes onu hele hele bana değer vermeyen insanlar cocugum söz konsu olnca hırsıma engel olamıyorum allah bilio kalbimi elimde olmadan günaha giriyorm ama onlar yüzünden hala kızım olsn die ümit ediorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?