19 haftalık hamileyim yarın ayrıntılı ultrasona giricem cinsiyeti hala belli değil üç aylıkken %99 kız dedi daha sonraki gittiğimde erkegede benzettimama göremiyorum dedi sonra gittiğimde acmıyo bacagını hiçbişey göremiyorum dedi hala öğrenemedim artık gösterir herhalde moralim bozuldu iyice yanlıs anlasılmak istemem kızda olsa erkekte olsa benm sonucta hepsi ayrı ayrı seviliyo tabi gönlümden gecen kız ilk gebeliğim neden diceksiniz esimin tarafı tutturmuş bir erkek erkek sinirlerim bozuluyo erkek torunu olursa alırmıs gezdirirmiş yanından ayırmazmıss ilk torunları artık bıktım kız olsun istiyorum cocumu bana bıraksınlar bunaldım iice yaa allahım kınamasın inş ama elimde değil bütün belirtilerimde kız gibi görünüyo göğüslerim büyüdü ama kararmadı karnım yayvan yediklerim içtiklerim internetin altını üstüne getirdim bütün yorumlarıda okudum kızım olcak gibi geliyo bide kız cok hareketli olurmuş baya hareketli 18 haftalık basladım hissetmeye valla pskolojim bozuldu esimin bütün tarafı arkadaslarıda dahil oğlun olcak oğlun olcak dio baska bişi demiyo hep dua ediyorum kızım olur insallah die..