Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim merak ediyorum cok. Ogrenince yazarim :)
İlk bebekmi sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)Cok tesekkur ederim merak ediyorum cok. Ogrenince yazarim :)
Ikinci bebek. Bi tane kucuk kizim da var :)İlk bebekmi sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)
Bende yeni hamileyim bitanede kızım var :)Ikinci bebek. Bi tane kucuk kizim da var :)
Aa ne guzel hayirli olsun:) qkac haftalik sizinkiBende yeni hamileyim bitanede kızım var :)
Benimki 8+3 ultrason görüntüsü vermedi doktor devlet hastaneleri bi süre kağıt basmıcakmışAa ne guzel hayirli olsun:) qkac haftalik sizinki
Yaa siz de resim cekseydiniz ultrason ekranindan. Bi dahaki gittiginizde. Gorunce ultrasonda tahmin edebildiniz mi cinsiyet?:)Benimki 8+3 ultrason görüntüsü vermedi doktor devlet hastaneleri bi süre kağıt basmıcakmış
Kızım kesesi soldaydı içindede sağa yapışıktıYaa siz de resim cekseydiniz ultrason ekranindan. Bi dahaki gittiginizde. Gorunce ultrasonda tahmin edebildiniz mi cinsiyet?:)
Hayirlisi olsun :) insallah saglikli tatli bi erkek bebektir. Bikac haftaya ogreniriz ikimiz deKızım kesesi soldaydı içindede sağa yapışıktı
Buda kesesi sağda ama kendisi içinde solda yapışık bakalım nasip :)
İnşllah bakalm sağlıklı olsunda sonra rabbim inşallah gönüllerimizdekileri verir bize inşallah yazarsanız sevinirim sizde bana :)Hayirlisi olsun :) insallah saglikli tatli bi erkek bebektir. Bikac haftaya ogreniriz ikimiz de