Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorummm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maalesef hiçbirimizin bu kadar büyük derdi yok
Bebeğinizin cinsiyetini merak ettiğiniz için gecenin 2sinde konu açmak he,siz jileti hazırlayın madem ben bi anlatayım da bdv dert görsün

Bebeğinizin cinsiyetini merak ettiğiniz için gecenin 2sinde konu açmak he,siz jileti hazırlayın madem ben bi anlatayım da bdv dert görsün
Yanlis yerde konu acmis olabilirim ama sizin böyle bi cevap vermeye hakkiniz varmi? Burda o kadar cok soru soran varki sacma veya degil size ne

senin derdinden daha kucuk bi dertle konu acması mı sorun? yanlış yere acmis olabilir kadının kadına yaptigina bak! sinirleniyorum boyle atarlı cevap icin hazırda bekleyen uyelere.

BEn de 11. haftada ogrendim. dr kesin degil demisti nub teorisine gore yorumlamisti.
Dogru cikti:)) heyecanini cok iyi anliyorum. Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin

Biliyordum ama bu site de tasdiklemiş oldum;

Kadının düşmani yine kadın,
Kadının kadına yaptığı zulmü kimse kimseye yapmamıştır.

senin derdinden daha kucuk bi dertle konu acması mı sorun? yanlış yere acmis olabilir kadının kadına yaptigina bak! sinirleniyorum boyle atarlı cevap icin hazırda bekleyen uyelere.

Ay nolmus yani kadin heyecanini paylasmis ne fenasiniz cokta sinir bozuyorsunu ayrica. Tatlim daha erken 3 aylik flndi bende ogrendigimde hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasp etsin ins.
Bazi insanlarimiz malesef cok sirkef ve lüzumsuz olabiliyorlar yapcak birsey yok :) sagol canim :) biliyorum 3 aylik belli olur ama diyorum ya merak iste insani rahat birakmiyor

Helal sana :) kadin kadina dayanisma olacagi yerde yapilanlar tam tersi.. bosver ben gülüp gectim.. böylesine zaten anca gülüp gecilir.. sorunlu insan dolu ortalikda

BEn de 11. haftada ogrendim. dr kesin degil demisti nub teorisine gore yorumlamisti.
Dogru cikti:)) heyecanini cok iyi anliyorum. Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin
Cok sagol Canim :) hamile olanlar tabiki daha iyi anlar cünkü eminimki her Anne icin öncelik saglikli bir evlat ama sonrasinda merak oluyor kime benzer kizmi erkekmi diye :) nub theorisi ne oluyor? Ilk defa duydum

Canım boşver canını sıkmaya değmez. ..bende 8 +2 yim ve şimdiden merak ediyorum... senin nası geçiyo
Aa gercektenmi ayniyiz o zaman.. bende 8+6 yim :) benim ikinci hamileligim.. 1 oglum var 2 bucuk yasinda bakalim hayirlisi.. aslinda iyi geciyor sükür ama bulantilar var asiri olmasada rahatsiz ediyor.. peki senin?

Back
X