- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
Kizlar 9 haftalik hamileyim cok merak ediyorum cinsiyetini.. benimle ayni durumda olan varmi??? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis yerde konu acmis olabilirim ama sizin böyle bi cevap vermeye hakkiniz varmi? Burda o kadar cok soru soran varki sacma veya degil size neMaalesef hiçbirimizin bu kadar büyük derdi yok
Bebeğinizin cinsiyetini merak ettiğiniz için gecenin 2sinde konu açmak he,siz jileti hazırlayın madem ben bi anlatayım da bdv dert görsün
Süpersin sagol
senin derdinden daha kucuk bi dertle konu acması mı sorun? yanlış yere acmis olabilir kadının kadına yaptigina bak! sinirleniyorum boyle atarlı cevap icin hazırda bekleyen uyelere.Maalesef hiçbirimizin bu kadar büyük derdi yok
Bebeğinizin cinsiyetini merak ettiğiniz için gecenin 2sinde konu açmak he,siz jileti hazırlayın madem ben bi anlatayım da bdv dert görsün
senin derdinden daha kucuk bi dertle konu acması mı sorun? yanlış yere acmis olabilir kadının kadına yaptigina bak! sinirleniyorum boyle atarlı cevap icin hazırda bekleyen uyelere.
Sagol canm düzgün cevap vermissin :) biliyorum en erken 11 haftalik belli olur ama iste gelde anlat sanki ne fark edecek ha oglan ha kiz ikiside canim ama merak yokmuuu11 haftalıkken belli olmuştu benim.
Bazi insanlarimiz malesef cok sirkef ve lüzumsuz olabiliyorlar yapcak birsey yok :) sagol canim :) biliyorum 3 aylik belli olur ama diyorum ya merak iste insani rahat birakmiyorAy nolmus yani kadin heyecanini paylasmis ne fenasiniz cokta sinir bozuyorsunu ayrica. Tatlim daha erken 3 aylik flndi bende ogrendigimde hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasp etsin ins.
Az kaldı dayan:)Sagol canm düzgün cevap vermissin :) biliyorum en erken 11 haftalik belli olur ama iste gelde anlat sanki ne fark edecek ha oglan ha kiz ikiside canim ama merak yokmuuu
Yeni üye oldugum icin yanlis yerde acmisim grubu galiba o yüzdende bazi hanim efendilerin sinirlenmesine sebebiyet verdim..mavisimm11 konu sahibesi; anneler grubu var Orada takılın isterseniz. Aynı heyecanı beklentileri yaşayan annelerle.
Helal sana :) kadin kadina dayanisma olacagi yerde yapilanlar tam tersi.. bosver ben gülüp gectim.. böylesine zaten anca gülüp gecilir.. sorunlu insan dolu ortalikdasenin derdinden daha kucuk bi dertle konu acması mı sorun? yanlış yere acmis olabilir kadının kadına yaptigina bak! sinirleniyorum boyle atarlı cevap icin hazırda bekleyen uyelere.
Cok sagol Canim :) hamile olanlar tabiki daha iyi anlar cünkü eminimki her Anne icin öncelik saglikli bir evlat ama sonrasinda merak oluyor kime benzer kizmi erkekmi diye :) nub theorisi ne oluyor? Ilk defa duydumBEn de 11. haftada ogrendim. dr kesin degil demisti nub teorisine gore yorumlamisti.
Dogru cikti:)) heyecanini cok iyi anliyorum. Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin
Amin Allah razi olsun cok sagolAy nolmus yani kadin heyecanini paylasmis ne fenasiniz cokta sinir bozuyorsunu ayrica. Tatlim daha erken 3 aylik flndi bende ogrendigimde hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasp etsin ins.
Canım boşver canını sıkmaya değmez. ..bende 8 +2 yim ve şimdiden merak ediyorum... senin nası geçiyoYeni üye oldugum icin yanlis yerde acmisim grubu galiba o yüzdende bazi hanim efendilerin sinirlenmesine sebebiyet verdim..
Aa gercektenmi ayniyiz o zaman.. bende 8+6 yim :) benim ikinci hamileligim.. 1 oglum var 2 bucuk yasinda bakalim hayirlisi.. aslinda iyi geciyor sükür ama bulantilar var asiri olmasada rahatsiz ediyor.. peki senin?Canım boşver canını sıkmaya değmez. ..bende 8 +2 yim ve şimdiden merak ediyorum... senin nası geçiyo