Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorummm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aa gercektenmi ayniyiz o zaman.. bende 8+6 yim :) benim ikinci hamileligim.. 1 oglum var 2 bucuk yasinda bakalim hayirlisi.. aslinda iyi geciyor sükür ama bulantilar var asiri olmasada rahatsiz ediyor.. peki senin?
Benim de ogullarim var. ...bunun hayırlısıyla kız olmasını çok istiyorum inşallah...merak ediyodum ama bekliycez...benimde iyi fena deil yani oglanlarda daha kotuydum biraz iştahsız olabiliyorum bazen bazende canım bişeyler istiyo yiyorum

Ayneen
Benim de ogullarim var. ...bunun hayırlısıyla kız olmasını çok istiyorum inşallah...merak ediyodum ama bekliycez...benimde iyi fena deil yani oglanlarda daha kotuydum biraz iştahsız olabiliyorum bazen bazende canım bişeyler istiyo yiyorum[/ Aynen bende Kiz istiyorum ama iste elimizde olan birsey degil Allah ne nasip ettiyse o bakalim ikimizinde ayniysa haberleselim bakalim bakarsin ikimizinde kizi olur ins :) aslinda gercekden hic inanmiyorum ama cin takvimi rus takvimi varmis bi ark demisdi denedim ikiside kiz cikdi.. bebek ultrason resminde eger sagdaysa kiz olurmus.. benmkide sagda ama dedigim gibi inanmiyorum yinede öyle seylere sadece sakasina öylesine denemisdim

Aynen bende ayniyim yani ins kizim olur cok istiyoruz esimde bende hayirlisiysa tabiki.. aslinda inanmiyorum ama öylesine denedim cin takvimi rus takvimi diye birsey varmis kiz cikiyo ikisindede.. ve ultrason resminde eger kesenin sagindaysa bebek kiz olur diyolar bendede öyle ama dedigim gibi inanmiyorm öyle seylere :) ikimizde ayni zamanda ögreniriz belkide bakarsin ikimizinde kizi olur hayirlisyla :)

H
Be

BendeDe Çin Takvimi kız diyo ultrason da da bebek sağda :KK49:göğüs uçlarım kararmadi
hadi bakalimmm :)))) belirtiler kiz yönünde.. benmde gögüs uclarim kararmadi ama oglumda kararmismiydi hatirlamiyorum.. ama sag gögsüm cok büyüdü onada erkek diyolar

Aynen bende ayniyim yani ins kizim olur cok istiyoruz esimde bende hayirlisiysa tabiki.. aslinda inanmiyorum ama öylesine denedim cin takvimi rus takvimi diye birsey varmis kiz cikiyo ikisindede.. ve ultrason resminde eger kesenin sagindaysa bebek kiz olur diyolar bendede öyle ama dedigim gibi inanmiyorm öyle seylere :) ikimizde ayni zamanda ögreniriz belkide bakarsin ikimizinde kizi olur hayirlisyla :)
BEnim bebek soldaydi ultrasonda ve kiz olacak insaallah. nub teorisi diye internette aratirsan detayli bilgi veriyorlar canim. yuzde 75 dogru cikiyor. hatta burda ultrason resimlerinden cinsiyet tahmin edebilen arkadaslar vardi. bulabilirsen onlari ultrason resmini at sana yorum yapsinlar:))

BEnim bebek soldaydi ultrasonda ve kiz olacak insaallah. nub teorisi diye internette aratirsan detayli bilgi veriyorlar canim. yuzde 75 dogru cikiyor. hatta burda ultrason resimlerinden cinsiyet tahmin edebilen arkadaslar vardi. bulabilirsen onlari ultrason resmini at sana yorum yapsinlar:))
Demekki sag sol alakasi yok.. bende sevinmisdim acaba diye :) ultrason resmini atarim bulursam tahmincileri :)

Back
X