Bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum.

Eki Görüntüle 2071678 Kızlar sizce bebegim cinsiyeti ne tahmin edebilen varmi yada kadın doktoru bir ay daha sıbirsizim beklemek zor geliyo kızım var birde oğlum olsun istiyorum...
Kız olabilir gibi görünse de bir miktar acı farkı var gibi, ancak 1-2 hafta sonra acı farkı artarsa erkek denilebilir net olarak ama şuan çok ayırt edilemiyor

Resme bakınca ilk içimden geçen kız oldu uzman değilim sadece öyle söylemek geldi içimden..

Kahve falı bakar gibi hissettim kendimi ama ben minik bir pipi gördüm sanki :) sağlıklı mutlu kucağınıza almanızı dilerim bir an önce :)

ay anneyi daha cok heyecanlandirmak icin bebis pipisini hic göstermiomus. :)... benim doktorum erkek kendini normalde hemen belli ediyor demisti...

Banada erkek gibi geldi.. sonucu soylesin sora bari merak ettk :))

Ben 20. Haftada öğrendim. Göstermedi sıpa :) bu daha çok küçük. Tam oluşmamıştır. Kızlarınki de erkek cinsiyet organı gibi oluşuyor sonradan içeri çekiliyor. İnternetten izle istersen. Ondan dolayı kesin bilgi verilemiyor 17 haftaya kadar

Bu ultrasondan tam net anlaşılmaz ki bacak arasını görüntülemesi lazım doktorun birde zaten çok erken net bir şey söylemesi için

Back
X