- 2 Ekim 2020
- 32
- 9
- 6
- 25
- Konu Sahibi Yezenyezen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek mi acaba.. hayırlısıyla kucagınıza almak nasip etsin allahBebeğim şuan 14 haftalık anlayan arkadaşlar bakar mısınız sizce nedir
Benimde içime erkek doğdu niyeyseErkek mi acaba.. hayırlısıyla kucagınıza almak nasip etsin allah
Aslinda doğruyu söylemek gerekirse doktor da erkeğe benziyor dwdi ama emin de değildiErkek mi acaba.. hayırlısıyla kucagınıza almak nasip etsin allah
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin ben iki düşük yaptım bunda biraz heyecanlıyım korkuyorumHiç anlamam ama rabbim hayirlisiyla agrisiz sancisiz dogumlar nasip etsin
Allah korusun kötü düşünmeyin vesvese yapmayın dua edin bence Rabbım böyle ağır imtihandan sonra sizi mukafatlandiracaktirAmin rabbim isteyen herkese nasip etsin ben iki düşük yaptım bunda biraz heyecanlıyım korkuyorum
İnşallah rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsinAllah korusun kötü düşünmeyin vesvese yapmayın dua edin bence Rabbım böyle ağır imtihandan sonra sizi mukafatlandiracaktir![]()
Amin inşallahİnşallah rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin
Hayırlısı olsun canım.. sağlıkla al kucagınaAslinda doğruyu söylemek gerekirse doktor da erkeğe benziyor dwdi ama emin de değildi
Ben pek anlamıyorum ultrasondan acele de etmek istemiyorum ama merak işteErkek gibi
Bu ne demek yani anlamadımKız cine5 gibi nasıl anlayalım![]()