Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ultrason goruntusune gore erkek diyorum.. Tabii yuzde yuz degil. Ama o cikintinin acisi erkege benziyor..

Ama goruyorum ki gerek kalmamis opuyorumnanaktan . Orada da herkes erkek tahmininde bulunmus. Allah gonlune gore saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insh... Bir de eger nichole erkek dediyse cok buyuk ihtimalle dogrudur..

Ama goruyorum ki gerek kalmamis opuyorumnanaktan . Orada da herkes erkek tahmininde bulunmus. Allah gonlune gore saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insh... Bir de eger nichole erkek dediyse cok buyuk ihtimalle dogrudur..

Bende o siteyi tesadufen buldum:) Benimde kafam karisti cinsiyetini cok merak ediyorum. Bioritim kiz cikti bakalim hayirlisi.

perinin kızı merhaba yeni katıldım ben aranıza şu anda 13 haftalık hamileyim ama cinsiyetini öğrenemedim daha bana da bakarmısın
benim 06.04.1978
eşimin 02.04.1978
SAT 20.06.2010 ama doktora göre 25.06.2010

Esracim, bebegin yuzde 90 erkek canim, benim bu konuda baya bi bilgim var ona dayanarak soyluyorum 12 arti oldugu icin artik bi cok kiside kizla erkek ayirt edilebiliyor, erkeklerinki dikey kizlarinki ise yatay oluyor senin ultrason fotografinda dikey duruyor buda erkek anlamina geliyo doktorlar bunafgore kiz yada erkek diyorlar... Nub theory diyorlar buna :))

Benim ultrasonum seninki kadar belirgin degil,ama benimki yatay gibi duruyor cogu kisi kiz diye tahmin ediyor,pazartesi gunu ultrasonum var belli olacak ..

Hayirli dogumlar canim..

Esracim, bebegin yuzde 90 erkek canim, benim bu konuda baya bi bilgim var ona dayanarak soyluyorum 12 arti oldugu icin artik bi cok kiside kizla erkek ayirt edilebiliyor, erkeklerinki dikey kizlarinki ise yatay oluyor senin ultrason fotografinda dikey duruyor buda erkek anlamina geliyo doktorlar bunafgore kiz yada erkek diyorlar... Nub theory diyorlar buna :))

Benim ultrasonum seninki kadar belirgin degil,ama benimki yatay gibi duruyor cogu kisi kiz diye tahmin ediyor,pazartesi gunu ultrasonum var belli olacak ..

Hayirli dogumlar canim..

Canim, peki dikey ve yatay nasil anlasilirki? Biraz aciklarmisin cok merak ettim :-)

Canim yani, syle soyleyim... Bebegin ultrason goruntusu bir kere yan prfilden olmasi lazim. Tum bedeni yan gorunmesi lazim. Kuyruk tarafinda cikinti oluyor, bu kizdada var erkektede, yanliz kizla erkegi ayirt eden Kizlarinki kuyrukla (yani bel ve sirt hizasiyla ) ayni hizada olmasi... Erkeklerde daha yukari dogru mesela...

Bu arkadasimizinki erkek bence, cunki cikinti yukari dogru bakiyor kizlarda yukari degilde daha duz vucudyla ayni hizada gidiyor ....

Canim yani, syle soyleyim... Bebegin ultrason goruntusu bir kere yan prfilden olmasi lazim. Tum bedeni yan gorunmesi lazim. Kuyruk tarafinda cikinti oluyor, bu kizdada var erkektede, yanliz kizla erkegi ayirt eden Kizlarinki kuyrukla (yani bel ve sirt hizasiyla ) ayni hizada olmasi... Erkeklerde daha yukari dogru mesela...

Bu arkadasimizinki erkek bence, cunki cikinti yukari dogru bakiyor kizlarda yukari degilde daha duz vucudyla ayni hizada gidiyor ....

Canim yorumun icin tsk ederim. 14 haftalik doktora gittigimde kesin degil ama erkege benzetiyorum daha erken dedi. bende nub theorie arastirdim. sende hollandadasin herhalde benim gibi. Ama senin ultrason resminede baktim ayni kiz gibi duruyordu ama gordum ki oglun olacak. hayirlisi olsun canim.

mihriban bende usg resmimi koysam bakarmısın canım 14+2 haftalıkken gittim ama dr göremedi bacaklarını kapatmış kordon bacaklarının arasında göremedim dedi

merhaba kizlar bende 3aylik hamileyim daha cinsiyet ogrenmedik bana yardim edermisiniz nasil bakiyorsunuz resime nereye koymam gerekiyor ben sitede yeniyim tesekkurler

Back
X