• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin derdini nasıl anlayabilirim aç mı yoksa gazı mı var nasıl rahat uyuturum

cansu1142

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
13
2
1
26
göğüslerimde sütüm her zaman fazla oluyor oyüzden bebeğimin fazla emdiğini düşünüyrm buyüzden gazdan şüpheleniyrm doktor röntgenle bakarak gaz yoğunluğunu gördü fakat ben artık anlamıyrm kaka yapıyır gaz çıkarıyor masajda yapıyorum ama huzursuz uykuya dalamıyor emzik henüz alışmsfı bazen emziği tutuyor bazen tutmuyor az emdi diyip emziriyorum süt kusuyor bazende yoğyrt gibi kusuyor kafam almıyır bebeğim açlıktanmı uyumuyor diyrm emziriyrm göğsümde uyuyor gibi yapyr sonra uyanıyor sürekli emme isteği var kussada karnu şişsede hep emmek istiyor tmm emsin diyince sanki daha çok ağlıyor çözemiyorum ilk bebeğim kolikdi fazla emmedi ama gaza dair her yolu ve yapılsnları biliyrm uygulamaya çalışyrm benim anlamadığım bebeğimi nasıl çözebilirim bu bebeğimin dilini çözemiyrm 50 günlük oldu hiç kendiliğinden uyumadı emipde göğüsde uyuyan bebeğimi yatağa koyduğum gibi gözleri açık sallıyorum sallarken dalıyor sonra yine uyanık

ALLAH bebeginizi hayirli etsin gazida hemencecik bitsin insallah..gaz icin yediginiz her seyin ustune kimyon atabilirsiniz...hala cok gazi varsa doktor damla onerir...sizin asil sorununuza gelince bebek ac mi tok mu gaz mi nasil anlarsiniz...eger gazi varsa dizlerini karnina ceker bacaklarini kaldirir gibi hareket eder yani acsa avcunu yumruk yapar toksa eli acik durur...bunlar genelleme tabi sizin ki illa buna uyacak diye bisey yok en iyisini takip ederek bulursunuz mesela bizim ki gazi varken dilini surekli disari cikariyordu yalanir gibi bi hareket cozmustuk artik..acikma isine gelince saat tutuyordum ben kucukken 2 saatte bir her iki gogusu 20 dakika buyudukce 3 saatte bir falan zaman dakika cok aklimda kalmamis olabilir ama bebeginizin ayina gore saglik ocagindaki hemsireye sorabilirsiniz yada guvenilir bi internet sitesinden bakabilirsiniz...panik olmayin huzursuzlugu hemen anlarlar onlara gecer aksine sizin huzurunuzu mutlulugunuzu hissederse bebeginizde rahatlar

Back