merhaba kızlar bugün akşam bebeğimin dişinin çıktığını fark ettim tam 4.5 aylık sürekli salyası akıyordu elinide kemiriyordu çok şükür ateşlenmesi olmadı acaba erken mi diş çıkarması için birde diş çıkınca birşeyler yapılır diyorlardı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
hayırlı olsun cnm minik dişiniz erken çıkan diş erken çürür diyo doktorlar ama nekadar dogru bilemem emiyosa senin için sorun olur ısırır dikkat et artık aniden ısırır emerken seni sakın aniden çekme memesini damagını acıtırsın çok yeni diş yeri acır çünkü diş bugdayı yapar kimileri cnm yapabilirsin melegine diş bugdayıı
ben oğlum 6 aylık 10 martta yani altı ayına 5 gün kala diş çıkardğını gördüm..jel var dentinaoxtu sanırım ondan al sür rahat çıkarır ağrını acısını alır..
neden erken olsun. bazi bebekler disli bile dogar. Biz diş bugdayı yaparız. Ve diş bugdayında meslek sectiriz bebege. önüne degisik seyler koyulur (kalem,makas, ...) oda birini secer.
Diş bugdayı cok güzel oluyor bütün akrabalar tanıdıklar geliyor Party yapiyoruz harika oluyor delikafadulden
hayırlı olsun.
erken değil görümcemin kızıda erken cıkarmıştı.Ateşi falan çıkmamış ne güzel..erken cıkmasını dert etme.acı cekiyorsa jel var al sür.
bizde nohut ve bugday yemeği yapılır ailece toplanılır yenilir:)çocuk diş cıkarınca
alttan 2. dişide çıktı allahım nasıl kıvranıyor dişi çıkacağı gün önüne ne gelirse ısırmak istiyor deliriyor ilk dişinde öyle değildi pırasa veriyorum ağzına soğuk soğuk rahatlatıyor doktor tavsiye etmiş bir arkadaşa eline alınca pırasayı direk gözüne götürüyor daha pırasayı nereye götüreceğini bilmiyorsun diş çıkartıyorsun diyorum benim sıpam ya evet yavaş yavaş büyüyorlar dişler bile geliyor artık yerim ben onları...:roflol::roflol:
merhaba kızlar bugün akşam bebeğimin dişinin çıktığını fark ettim tam 4.5 aylık sürekli salyası akıyordu elinide kemiriyordu çok şükür ateşlenmesi olmadı acaba erken mi diş çıkarması için birde diş çıkınca birşeyler yapılır diyorlardı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
canım ilk inciniz hayırlı olsun inşallah.diğerleride bunun gibi sıra sıra ağrısız sızısız gelsinler inşallah.erken değil normal aslında benim oğlum 3 aylık çıkardı ilk dişini ve ben 3 aylıkten itibaren ısırılıyorum:1no2:halen emiyor 18 dişle koparıyo tabiki.erken çürür mantığı çok yalnış dişi çürüten erken çıkması değil beslenmesiyle ilgili ne kadar çok şekerli,tuzlu gıdalar tüketirlerse dişte erkenden dökülüyor.ama şimdiki anneler dikkatli demişti doktorumuzyerimseniben