Bebeğimin dişi patladı ama diş yok?

lahika

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
59
10
8
25
Bebeğimin damak kısmı patlamış ama 6 gündür diş vs gelmedi ne kadar sürer bu kadar uzun sürmesi normal mi? Bebeğim 10 buçuk aylık ilk disi olucak görsel ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20250522_170834_Gallery.webp
    Screenshot_20250522_170834_Gallery.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 55
Bebeğimin damak kısmı patlamış ama 6 gündür diş vs gelmedi ne kadar sürer bu kadar uzun sürmesi normal mi? Bebeğim 10 buçuk aylık ilk disi olucak görsel ekliyorum
Hiçbir bilgim yok ama konunuzun üstte görünmesi için yazıyorum. Çok farklı geldi ama ilk kez duydum tecrübeli anneler yardımcı olacaktır🫶🏻

Cikar illaki rahat olun, damagin ustune biraz bastirarak dokunun disi elinizde hissedersiniz.
Ayrica daha once ciger rontgeni falan cektirdiyseniz o rontgende cikmamis disleride gorebilirsiniz.

Ayrica altta dis olmasa damak patlayamaz, disler iterek patlatiyor zaten.

Saglicakla buyutun💓

Cikar illaki rahat olun, damagin ustune biraz bastirarak dokunun disi elinizde hissedersiniz.
Ayrica daha once ciger rontgeni falan cektirdiyseniz o rontgende cikmamis disleride gorebilirsiniz.

Ayrica altta dis olmasa damak patlayamaz, disler iterek patlatiyor zaten.

Saglicakla buyutun💓
Çok teşekkür ederim ❣️ hem ilk diş için ay olarak biraz geç gibi olduğu için hem de böyle olunca biraz tedirgin oldum

1 2 güne görünür diş. Zaten yukardaki üyenin dediği gibi o diş yukarıya doğru çıktığı için o patlama oluyor. Huzursuzluk varmı

Back
X