Bebeğimin doktoru

canım, doktoruna nasıl ulaşabiliriz? ne kadar iyi bir insanmış. bizimki sadece iş gibi davranıyor, çocuk sevgisi var mı emin değilim. nadiren aradığımda ulaşmak çok zor ve çok az bilgi veriyor. yakın diye bırakmadık şimdiye dek ama artık büyüdü bizimki... canım iletişim bilgilerini yazarsan çok çok sevinirim.

bizimde doğumdan sonraki ikinci doktorumuz. ilk doktorumuza içim hiç ısınmadı az konuşan sormadıkça cevap vermeyen ve bizimle ilgilenmeyen bir doktordu ki Duru sarılık sınırındayken bunu farkedemeyerek sıradan bir muayene ile bizi geçiştirdi ki bu beni çok üzdü.
ikinci doktorumuz arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim çok tatlı bir bey. daha odaya girer girmez sarılığını farketmesi daha ilk muayenede kızımın alerjik bir yapıya sahip olduğunu görür görmez söylemesi ve daha bir sürü bir sürü bilgi vermesi çok hoşuma gitti. ki her kontrolde uzun uzun konuşuyoruz ben soruyorum o yılmadan anlatıyor ve kendisinin de iki tane çocuğu var hep kendi çocuklarından da çıkarttıkları dersleri bize anlatıyor tabi bunların içinden uygulayıp istediklerini ayırıp kendine göre pay çıkar diyor.
bir gün hiç unutmuyorum Durunun normal aşı gününde odasına girdiğimizde yüzünden düşen bin parçaydı hiç onu o halde görmemiştik yani sürekli güleryüzlü adam gitmiş ha ağladı ha ağlayacak bir adam vardı karşımızda yine de Duru yu görünce bir tebessümle gülümseyip muayenesini yine en ince detayına varana kadar eksiksiz yaptı ben o halini görünce zaten çok da soru sormak istemedim anladım ki bir derdi var. tam biz çıkarken bize sakın yanlış anlamayın bir hastam şuanda yoğun bakımda aklım bir yandan da onda onu merak ediyorum diyince dedim bu adam tamamdır .. yani normal hastasını bile bu kadar kendi evladı gibi benimseyen doktor bulmak bu zamanda zor.

kızıltoprak florance nıgtıngale de kudret bey tatlım bizim doktorumuz
gerçekten çok iyidir ve oldukça memnunum

]
Canım ben Vahap öneye gidiyorum.İstersen uzman tvdende seyredebilrisin Çok iyi bir doktor.Çalıştığım şirkette herkesi yönlendirdim ve çok memnun kaldılar.Çok ilgili.Götrüdüğün zaman herşeyi ile ilgileniyo.şampuanından tut yedirdiklerine temizlemene kadar herşeyi sölüyo.Ayrıca gittiğimizde bi rahatsızlığı varsa ve ilaç kullandırıyorsa mutlaka iki gün sonra beni ara diyo.Ben bikeresinde aramayı unutmuştum.Valla çok kızdı bana niye aramıyorsun diye.O kadar iyi takip ediyor anlayacağınız.

]
Canım ben Vahap öneye gidiyorum.İstersen uzman tvdende seyredebilrisin Çok iyi bir doktor.Çalıştığım şirkette herkesi yönlendirdim ve çok memnun kaldılar.Çok ilgili.Götrüdüğün zaman herşeyi ile ilgileniyo.şampuanından tut yedirdiklerine temizlemene kadar herşeyi sölüyo.Ayrıca gittiğimizde bi rahatsızlığı varsa ve ilaç kullandırıyorsa mutlaka iki gün sonra beni ara diyo.Ben bikeresinde aramayı unutmuştum.Valla çok kızdı bana niye aramıyorsun diye.O kadar iyi takip ediyor anlayacağınız.

canım benim doktorum da vahap öney , ben de çok memnunum..

bu arada sen kasım annesi misin? hatırlayamadım seni kusura bakma..

canım ben aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum bir tek rota aşısını Vahap bey kendisi yaptı ama istersen diğer aşıları da yapıyor ücretini alarak :) tahliller için de labaratuara gidiyoruz..

Evet Andinacım bende Kasım annesiyim.Ama daha yeni yazmaya başladım.Evim Bahçelievlere çok uzak olmasına rağmen Vahap beye götürüyorum.ıki aylık olduğundan beri.Az uğraşmadı benim veletle.Benim çalıştığım yerde herkese önerdim.Biz Holding anneleri olarak hepimiz ona gidiyoruz.:):) Naasıl iyi bir doktor ama dimi. Ben zaten tahmin etmiştim seninde gittiğini hastalıklar ve ilaçlar konulu bölümde aynı ilaçları banada vermişti.Hastanemiz Hizmet Hastenesi eczanemiz Çalışlar..)Eşimin müşterisi.Çocukların eline verilen şekerler eşimden :):) Ama tesadüf kadın doğumcumda kendi çocuklarını oraya götürüyormuş.Valla çocuğumu beş doktora getirdim hepsi gaz dediler geçiştirdiler.Artık son umudum kalmıştı.Ne gazı bu çocukta gaz maz yok dedi anal fisür olmuş bir parmakla hallederim dedi ve halletti. :):) O gün bugündür o parmakların sahibine danışmadan hiçbirşey yapmam.:):) Banada iğnelerini sağlık ocağında yaptır boşuna burada ücret ödeme dedi:):) Bende onu dinledim.Hatta bana artık iki ayda bir getir dedi ama onu bir türlü yapamadık bizizmki çok sık hastalandı dolaysıyla arda bir ordayız.Bu arada bana çatlak anne der.Sana lakap taktı mı?

yok canım bana lakap takmadı ama çok seviyorum bende onu ve gerçekten çok memnunum .. bende daha önce 3 doktor denedim hiçbirinden memnun kalmadım , bi arkadaşım önerdi de tanıştım kendisiyle.. bana da 2 ayda bir gel demişti ama bende her ay gidiyorum , özellikle batuyla olan ilişkisini çok seviyorum..

cnmcım ben özel muayenesi olan bir doktora gitmedim ilk başta doğum yaptığım hastanenin doktoruna gidiyordum memnun kalmayınca eylülün piroşun ve myseverin gittiği nisa hastanesine gittim çok memnun kaldım doktror 7 aydan sonra aşısı olmadığını özel bir şeyin dışında 1 yaşına kadar boy kilo ölçümlerinin takibi için sağlık ocaklarını tercih edebilirsin dedi bende aynen öyle yapıyorum özel doktora gerek olmadığı kanısındayım şahsen

Evet yaklaşımı çok güzel belki seninle karşılaşmısızdır :)) Çalıştığım için hafta sonu götürebiliyorum çok hasta olmazsa tabi. Sedacım bizim doktorumuzda gelme dedi ama maalesef oğuz emre çok sık hasta olduğundan her ay gidiyoruz.Kontroller hariç.

lütfen dokturun bilgileriniz bana masj olarak atarmısın lütfen

bizimde doğumdan sonraki ikinci doktorumuz. ilk doktorumuza içim hiç ısınmadı az konuşan sormadıkça cevap vermeyen ve bizimle ilgilenmeyen bir doktordu ki Duru sarılık sınırındayken bunu farkedemeyerek sıradan bir muayene ile bizi geçiştirdi ki bu beni çok üzdü.
ikinci doktorumuz arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim çok tatlı bir bey. daha odaya girer girmez sarılığını farketmesi daha ilk muayenede kızımın alerjik bir yapıya sahip olduğunu görür görmez söylemesi ve daha bir sürü bir sürü bilgi vermesi çok hoşuma gitti. ki her kontrolde uzun uzun konuşuyoruz ben soruyorum o yılmadan anlatıyor ve kendisinin de iki tane çocuğu var hep kendi çocuklarından da çıkarttıkları dersleri bize anlatıyor tabi bunların içinden uygulayıp istediklerini ayırıp kendine göre pay çıkar diyor.
bir gün hiç unutmuyorum Durunun normal aşı gününde odasına girdiğimizde yüzünden düşen bin parçaydı hiç onu o halde görmemiştik yani sürekli güleryüzlü adam gitmiş ha ağladı ha ağlayacak bir adam vardı karşımızda yine de Duru yu görünce bir tebessümle gülümseyip muayenesini yine en ince detayına varana kadar eksiksiz yaptı ben o halini görünce zaten çok da soru sormak istemedim anladım ki bir derdi var. tam biz çıkarken bize sakın yanlış anlamayın bir hastam şuanda yoğun bakımda aklım bir yandan da onda onu merak ediyorum diyince dedim bu adam tamamdır .. yani normal hastasını bile bu kadar kendi evladı gibi benimseyen doktor bulmak bu zamanda zor.

Back
X