slm kızlar ilk çocuğum ilk annelik tecrübem henüz 10 günlük bir oğlum var herşeyi normal emmesi uyuması sorun yok fakat bn gazını çıkarmayı beceremyeum tutmaktan korkuyrum gaz pozisyonunda ve gazını çıkarana kadar ağlaması bni panik yspıyor ve beceremyrum yavrum sancısından kıvranıyo gazı olnca sma bn hala gaz çıkarmayı beceremyrum yardm efin napıcam(((
Slm kızlar konu eski ama yazmak istedim. Yakında Allah nasip ederse bir kızım olacak benimde en büyük korkum gaz sancısı :-( ben normalde de çok gazlı bir insanım ne yesem gaz yapar hamileliğim boyunca da çektim gaz sancısı ve eminim emzirme döneminde de aynısı olacak, sütümden bebeğime geçecek :-( şu kimyonun faydasını gören okadar çok kişi duydum mutlaka deneyeceğim fakat yemeklere ne kadar kimyon koymalıyım acaba sizler denediniz mi bilen var mı şimdiden teşekkürler
Hem yeklere koy hemde tane kimyon kaynat ic cok faydasi oluyo
cnm konuyu bn açmştm şmdi bebeğim iki aylık oldu gaz sorunumuz ilk 1 ay çok oldu şimdi yok nasıl çözdün sorunu dersen kendim yemeklere 1 kaşık kimyon koydum rezene içtim bebeğime bişey vermedm vermycem kızların daha çok sancısı oluyrmuş sende bnm gbi yap ve bebeğini kontrole götürünce doktorundan gaz damlası iste zaten vericek zararsız bişey bitkisel ve 2 ay bitince bebeğini doyurduktan tam 15 dakika sonra yüz üstü yatır uyumuyoken çok rahatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?