canım,bu söylediğin gelişme geriliği olduğunu gööstermezki,fl ,ac,bpd haftaları farklılık gösterebiliyor,aralarında 1 veya 2 hafta fark olabiliyor,doğum yaklaşacağı zaman normale dönüyor zaten,doktorun bişey demediyse takma kafana,tadını çıkar hamileliğinin
benim bebeğimin de fl si bacak boyu yani 1 hafta eksik çıkıyor..doktora sordum önemli bişey değil dedi..ciddi bir fark olsa neyse..hani1 2 ay gibi..ama öyle 2 3 hafta fln önemli diilmiş..
tatlım senin doktorun pek iç rahatlatmıyo heralde,senin dediğin ölçüler gayet normal,ben 30 haftalıkken gittiğimde başı 32 bacakları ve göbek ölçüsü 30 haftalıktı,32. hafta gittiğimde bütün ölçüleri 33. haftalıktı ve doktorum her seferinde bu durumun normal olduğunu söyler,ah bu bazı doktorlar anneleri paniğe sokmasa keşke,sağlıkla doğur evladını...
Cok tesekkur ederim arkadaslar.cok rahatladim.ben Azerbaycanliyim.Rusiyada yasiyorum simdi.rus dilini tam bilmedigim icin doktorada cok soru sora bilmiyorum,ancak internet uzerinden neyin dogru,neyin yalnis oldugunu ogrene biliyorum,kayinvalidem cok saolsun cok yardimci oluyor ama her defasindada bashini sisirtmek istemiyorum.bu site tam benlik diyim o kadar yani :) cok saolun bir daha :)))
cnm benimde öyle merak etme. yani bişey olsa benim doktorum mutlaka söylerdi. ölçüler birbirini tutmuyor.kafana takma sakın.boşuna bebişi de strese sokma