- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
hametan diye bi pişik kremi var.bi de onu dene.baya faydası oldu bizde.
kızlar bebnim bebiş 3 aylık ama biraz iri ve tombik.gıdısıyla ensesi katlı katlı.hele gıdısı tamamen kapalı.çok fena pişik oldu.neler yaptım.pişik kremi pudra bebe yağı bepanten.hepsi daha beter etti.hergün de yıkıyorum.o kadar kötü ki yara olmasından korkuyorum.napıcam ben ya?nolur yardım edin bana:çok üzgünüm:
Hava sicak , terliyordur. Durmadan yikayamayacagin icin , arasira temiz bir ilik suyla bezi islatip silmeyi dene bakalim . Belki faydasi olur . Surekli krem kullanamazsin ki ...HEm terledigi icin ne kadar krem de sursen , tahrisler devam edecektir .
HEm yavrusun serinler boylece .
Allah hayirli uzun omurler versin yavrucuguna a.s.
kızlar bebnim bebiş 3 aylık ama biraz iri ve tombik.gıdısıyla ensesi katlı katlı.hele gıdısı tamamen kapalı.çok fena pişik oldu.neler yaptım.pişik kremi pudra bebe yağı bepanten.hepsi daha beter etti.hergün de yıkıyorum.o kadar kötü ki yara olmasından korkuyorum.napıcam ben ya?nolur yardım edin bana:çok üzgünüm:
Merhaba aynı sorunu yasıyorum gidişi pışık oldu 1 aylık bebegim derdinize ne çare oldu bana yardım edermisiniztecrübeleriniz vegörüşleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.dün eşim hametan aldı sürdük.bakalım nolucak.iyiki varsınıza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?