Tam olarak anlattığınız şeye benziyor başlarda sonra zaten güçlendikçe daha da belli oluyorMerhabaşuan 18+5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Son 2-3gündür özellikle sol alt karın tarafında seğirme oluyor gibi his oluyor tarifi biraz zor baloncuk patlıyor gibi ve çok sık hissettim. Ama bu gaz mı yoksa bebeğimin hareketlerini ilk hissedişim mi bilemiyorum siz ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz neye benziyordu bu his?
Bebiş hareketleriiiMerhabaşuan 18+5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Son 2-3gündür özellikle sol alt karın tarafında seğirme oluyor gibi his oluyor tarifi biraz zor baloncuk patlıyor gibi ve çok sık hissettim. Ama bu gaz mı yoksa bebeğimin hareketlerini ilk hissedişim mi bilemiyorum siz ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz neye benziyordu bu his?
Yaaa bana bebek hareketi gibi geliyor ama ilk hamileliğim ve nasıl bişeye benzediğini bilmediğim için emin olamadım sadecebebek hareketi olduğunda şüpheye yer bırakmıyorbenim de ilk hamileliğimdi.. 18.haftada solucan hareketi gibi hissetmeye başladım. hatta yine 18.hafta sonuna doğru esim de elini karnıma koyduğunda hissetti put pıt vuruyordu
söylediğiniz bebek hareketine benziyor ama dediğim gibi bebek hareketi şüpheye yer bırakmaz
Çok değişik bişey tarifi zorBebiş hareketleriiisağ sol kişiden kişiye değişir o his bebek tarafıyla da alakalı ama tam olarak bu his :)
Şimdiye kadar hep kontrolden kontrole nasıl olduğunu bildiğimiz için içimdeki kıpırtı daha farklı hissettirdi açıkçasıBen 17. haftanın sonunda hissetmeye başladım, bahsettiğiniz gibi oluyor :)
Evet evet içinde balık mı var desem kelebek mi uçuyor desemÇok değişik bişey tarifi zorevet yeri değişiyor ama solda daha çok hissettiriyor. İş çıkışı özellikle gece yatmadan fazla hissediyorum sanki. Hatta dünde uyumadan yine benzer his var ben uyuycam sende uyu artık diyorum
Merhaba. Ben bebeğimin hareketlerini ilk olarak 20. haftamda hissettim. İlk başta bağırsak hareketleriyle karıştırır mıyım diyordum ama karıştırılmayacak kadar farklı bir şeymişMerhabaşuan 18+5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Son 2-3gündür özellikle sol alt karın tarafında seğirme oluyor gibi his oluyor tarifi biraz zor baloncuk patlıyor gibi ve çok sık hissettim. Ama bu gaz mı yoksa bebeğimin hareketlerini ilk hissedişim mi bilemiyorum siz ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz neye benziyordu bu his?