Merhaba şuan 18+5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Son 2-3gündür özellikle sol alt karın tarafında seğirme oluyor gibi his oluyor tarifi biraz zor baloncuk patlıyor gibi ve çok sık hissettim. Ama bu gaz mı yoksa bebeğimin hareketlerini ilk hissedişim mi bilemiyorum siz ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz neye benziyordu bu his?
Merhaba şuan 18+5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Son 2-3gündür özellikle sol alt karın tarafında seğirme oluyor gibi his oluyor tarifi biraz zor baloncuk patlıyor gibi ve çok sık hissettim. Ama bu gaz mı yoksa bebeğimin hareketlerini ilk hissedişim mi bilemiyorum siz ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz neye benziyordu bu his?
bebek hareketi olduğunda şüpheye yer bırakmıyor benim de ilk hamileliğimdi.. 18.haftada solucan hareketi gibi hissetmeye başladım. hatta yine 18.hafta sonuna doğru esim de elini karnıma koyduğunda hissetti put pıt vuruyordu
söylediğiniz bebek hareketine benziyor ama dediğim gibi bebek hareketi şüpheye yer bırakmaz
bebek hareketi olduğunda şüpheye yer bırakmıyor benim de ilk hamileliğimdi.. 18.haftada solucan hareketi gibi hissetmeye başladım. hatta yine 18.hafta sonuna doğru esim de elini karnıma koyduğunda hissetti put pıt vuruyordu
söylediğiniz bebek hareketine benziyor ama dediğim gibi bebek hareketi şüpheye yer bırakmaz
Yaaa bana bebek hareketi gibi geliyor ama ilk hamileliğim ve nasıl bişeye benzediğini bilmediğim için emin olamadım sadece çok mu heyecanlanıyorum diye düşündüm sadece
Çok değişik bişey tarifi zor evet yeri değişiyor ama solda daha çok hissettiriyor. İş çıkışı özellikle gece yatmadan fazla hissediyorum sanki. Hatta dünde uyumadan yine benzer his var ben uyuycam sende uyu artık diyorum
Şimdiye kadar hep kontrolden kontrole nasıl olduğunu bildiğimiz için içimdeki kıpırtı daha farklı hissettirdi açıkçası sizinki de mi ilk hamileliğinizdi?
Çok değişik bişey tarifi zor evet yeri değişiyor ama solda daha çok hissettiriyor. İş çıkışı özellikle gece yatmadan fazla hissediyorum sanki. Hatta dünde uyumadan yine benzer his var ben uyuycam sende uyu artık diyorum
Evet evet içinde balık mı var desem kelebek mi uçuyor desem tarifsiz ve harika bir duygu ben de 22.haftadayım biraz daha belirgin hissediyorum mesela 17-18 de daha çok geceleri sırtüstü uzanınca hissediyordum ama şuan gün içinde otururken hareket ederken de hissettiriyor :) tabi daha minik olduğu için güçlü tekmeleri yok bahsettiğiniz hareketlerin biraz daha fazla sık hali gibi şuan
Merhaba. Ben bebeğimin hareketlerini ilk olarak 20. haftamda hissettim. İlk başta bağırsak hareketleriyle karıştırır mıyım diyordum ama karıştırılmayacak kadar farklı bir şeymiş Ben genelde içeriden minik bir itiş var gibi hissediyorum. Pıt pıt vurma tarzı. Yavaş yavaş dışarıdan da gözükmeye başladı