Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 23 haftakik hamileyim bazı günler hareketi çok oluyor bazı günler az bende bazen endişeleniyorum iyi mi diye doktora sordum normal dedi benim de karnımın alt kisminda agri var sürekli ve geçmiyor gece uyurken bile zorlanıyorum sizde böyle bisey varmi acaba enfeksiyon vardı bende ondan mı acaba bilemiyorum ama korkutuyor bu ağrılarArkadaşlar merhaba 23 haftalık gebeyim ve bebegimin hareketlerinde ciddi bir azalma var ara ara hissediyorum ama çok azaldı bu neyden kaynaklı olur bebegim iyimidir böyle birsey yaşayan varmi lütfen cevap yazın çok endişeliyim
Magnezyum kullaniyomusunuz? Ayrıca gece gündüz geçmeyen agri varsa bugün yarın yeniden kontrole gidin. Rahim ağzı kısalığı ölçümü yapıldı mı? Yapilmadiysa rica edin alttan ölçüm doğru sonuç verir bu arada. Onun dışında enf değerlerine yeniden baktirin. İhmal etmeyinBende 23 haftakik hamileyim bazı günler hareketi çok oluyor bazı günler az bende bazen endişeleniyorum iyi mi diye doktora sordum normal dedi benim de karnımın alt kisminda agri var sürekli ve geçmiyor gece uyurken bile zorlanıyorum sizde böyle bisey varmi acaba enfeksiyon vardı bende ondan mı acaba bilemiyorum ama korkutuyor bu ağrılar
Magnezyum kullanmıyorum rahim ağzı kisaligina da bakıldı iyi dedi vajinal yola da kontrol edildi ama enfeksiyonun geçtiğini düşünmüyorum çünkü çok sık idrara çıkıyorum yanmam var ilaç da kullandım ama geçmedi ben de anlamadım gerçektenMagnezyum kullaniyomusunuz? Ayrıca gece gündüz geçmeyen agri varsa bugün yarın yeniden kontrole gidin. Rahim ağzı kısalığı ölçümü yapıldı mı? Yapilmadiysa rica edin alttan ölçüm doğru sonuç verir bu arada. Onun dışında enf değerlerine yeniden baktirin. İhmal etmeyin
Mag başlamanız gerekiyor çünkü oda etkiliyor rahim içi kasilmalari varsa azaltıyor. Agri iltihab kaynaklı yada mag eksikliginden yada saptanamayan başka durum var. İye ise kolay kolay gecmiyo. 16 ay oldu doğum yapalı araliklarla devam ediyo mesela benim.Magnezyum kullanmıyorum rahim ağzı kisaligina da bakıldı iyi dedi vajinal yola da kontrol edildi ama enfeksiyonun geçtiğini düşünmüyorum çünkü çok sık idrara çıkıyorum yanmam var ilaç da kullandım ama geçmedi ben de anlamadım gerçekten
Gerçekten geçmiyor tam geçti diyorum yine başlıyor ne yapacağımı şaşırdım resmen bu enfeksiyon mahvetti artıkMag başlamanız gerekiyor çünkü oda etkiliyor rahim içi kasilmalari varsa azaltıyor. Agri iltihab kaynaklı yada mag eksikliginden yada saptanamayan başka durum var. İye ise kolay kolay gecmiyo. 16 ay oldu doğum yapalı araliklarla devam ediyo mesela benim.
3 aylıkken vardı bıçak saplaniyor hissi gibi enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım ve geçti doktorunuza danışın gerek görurse ilac verecektirBende 23 haftakik hamileyim bazı günler hareketi çok oluyor bazı günler az bende bazen endişeleniyorum iyi mi diye doktora sordum normal dedi benim de karnımın alt kisminda agri var sürekli ve geçmiyor gece uyurken bile zorlanıyorum sizde böyle bisey varmi acaba enfeksiyon vardı bende ondan mı acaba bilemiyorum ama korkutuyor bu ağrılar
Bende tam tersi aç olunca daha fazla hareket ediyor duAynı haftalar bende de olmuştu hatta acile gitmiştim ultrasonda baktılar sorun yok su ne kadar içiyorsun yemek yedin mi dediler . hatta serum bağladılar serum yarıya gelince kıpırtıları başlamıştı kıpırdıyor deyince serumu yarına kesip yolladılar aç kalma suyu fazla tüket demişlerdi
Enfeksiyon varr ama geçmiyor ilac da kulandim ama pek fayda etmedi3 aylıkken vardı bıçak saplaniyor hissi gibi enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım ve geçti doktorunuza danışın gerek görurse ilac verecektir