Bebegimin hareketleri yavasladı

meryem2332

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
7
1
1
27
Merhabalar herkese biraz zor bir donemden geciyorum.5 aylik 23 haftalik hamileyim fakat karnım cok fazla cikmadı bianda mı büyümeye başlar yoksa 7.aya yakin mi buyur.Bir de bebegimin hareketlerini hissediyorum fakat bazen kendimi hic hamile degilmis gibi hissediyoeum.gogus hassasiyetimin kayboldugu zamanlar oluyor.Sabah uyandigimda kendimi hamile olmadigim donemlerdeki gibi hissediyorum.Bebegin hareketlerini hissediyorum fakat bebege karnimda bisey olsa ya da kalbi vs dursa hareket etmez degil mi bazen korkuyorum cunku.

Boş yere korkmayın, bir şey olmaz. Bazen hareket eder bazen etmez. Bende hamileyken karnım neredeyse hiç yoktu, 7de falan biraz belirginleşmeye başlamıştı ki ben doğuma giderken bana 5 aylık mı falan diyorlardı. Sizin karnınızda zamanla çıkar. Stres yapmayın, hamileliğinizin keyfini çıkarın.

Merhaba. Ben de 23.haftadayım.. 6.aydayız.. benim karnım da daha yeni çıkmaya başladı herkes küçük diyor ama bence bariz büyüdü, çıplak karına bakınca büyük elbiseyle küçük gözüküyor. Haraketlere gelince de bazen hissetmeyebiliyorsun korkacak bişey yok. 1 günden fazla hiç kıpırtısını hissetmezsen koşup doktora gidersin ama haraketleri bazen yavaşlayıp bazen sertleşe biliyor bu korkacak bir durum değil. Göğüs hassasiyeti bende hamile kaldığımdan beri yok. Ona takılmayın. Bide kötü düşünüp bebeğe negatif enerji yollamayın bebeğim iyi, herşey yolunda deyin kendi kendinize.
Kontrolünüz ne zaman?

Benim 20. Haftalarda bi gün hareket ediyo bi gün etmiyordu mesela sonra durmadı hiç şükür hala daha aynı. Sıkışır azalır hareket diyorlar ama beklicez. 6. Aydan sonra başlar belli olmaya artık kilo aldıkça

Şehir dışında oldugum icin gidemiyorum kontrolüme 1 hafta var.Bazen bebegi cok asagida hissediyorum ve sertlesmeler de oluyor dokununca bebegin orda oldugunu anlayabiliyorum ama korkuyorum yine de.

Şehir dışında oldugum icin gidemiyorum kontrolüme 1 hafta var.Bazen bebegi cok asagida hissediyorum ve sertlesmeler de oluyor dokununca bebegin orda oldugunu anlayabiliyorum ama korkuyorum yine de.
Bebek bazen aşağıda olur bazen yukarı çıkar oynuyor yavrucak. Sıkmayın canınızı. Karnınız sertleştiğinde ayaktaysanız ya da oturuyorsanız yatın, sertleşmenin geçmesini bekleyin.
İyi yine de az kalmış kontrole. 1 hafta dinlenin iyice. Gidersiniz. Benimde 1 hafta var.

Peki sizde de kasıklarda batma hissi ve idrar sıkışması oluyor mu.sık sık idrara gidiyorum bazen hafif bir yanma da oluyof.

Peki sizde de kasıklarda batma hissi ve idrar sıkışması oluyor mu.sık sık idrara gidiyorum bazen hafif bir yanma da oluyof.
Yanma ve batma hissi varsa idrar yolu iltihabından şüpheleniliyor. Bol su içip sık idrara çıkın hiç tutmayın idrarınızı. Kontrole kadar. Kontrolde zaten doktorunuz söyler ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…