Bebeğimin hareketleri

Demet1111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
116
40
13
29
Arkadaşlar merhaba 18+2 hamileyim birkac gündür bebegimi hissetmeye basladm ama sanki hic yerinde durmuyo gibi genelde ya sol tarafim kalp gibi yadaa gobegimin altinda birseyler oluyor acaba bana mi sürekli hareket halinda gibi geliyor bilmiyorum normalde ultrasonada ne zmn girsem cok hereketli bir bebek doktor bile biraz yaramaz olacak diyor erkek bebegm bu arada sizce bu kadr hareketlerini hissetmem normal mi banami oyle geliyor

Normal benim oğlum da çok hareketliydi ultrason zamanlarında hareket ederdi çocuk gülerdik doktorla zıpır bir şey şimdi de gerçekten çok hareketli.
Ya ne dicem hamileliğin son aylarında artık öyle bi tekmeliyorduki bir keresinde sandalyeden düştüm şaka gibi ama gerçek.

Çok hareketli olan doğunca da fena oluyor :) benimkide durmazdı yerinde korkardım özellikle de nst de hareket ettiği için makine fazla öterdi ödüm kopardı :) şimdi hala aynı. Doğru hissediyorsun :)

Hadi ya beni siddetli tekmeler bekliyor desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…