bebegimin hareketleri????

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
643
Avusturya
merhaba arkadaslar beni birkac gündür cok endiselendiren durum bebegimin hareketlerinin azligi.cok az tekmeliyor veya hareket ediyor 29+4 haftalik hamileyim 25 26 inci haftalarda cok hissettim ama simdi bana azaldi gibi geliyor calisirken zaten hiiiiic ama hic hissetmiyorum eve gelincede okadar degil cok iyi dinlersem belki 4 5 kez sizce bu normalmi yoksa benmi cok kuruntu yapiyorum.ben kreste cocuklarla calisiyorum acaba ortam cokmu sesli geliyor oyüzdenmi hareket etmiyor doktora sordum calisirken hissetmedigimi oda zamaniniz olmadigi icin hissetmiyosunuz ama o hareket ediyordur dedi.böyle olan varmi acaba icimi rahatlatin lütfen...

canım çalışırken hissetmemen çok normal sen hareket ettikçe o uyuyor. zaten artık büyüyor yeri azalıyor daha az hareket eder. eve gelince de birşeyler yiyip sırtüstü uzan. o zaman daha rahat hissedersin. her bebek çok hareketli olmuyor.

bebeğin amniyon sıvısı artık önceki haftalar kadar fazla değil, bebeğin büyüyor çünkü. bu nedenle de daha az hareket ediyor. ben de aynı kuşkuyla dr umu aramıştım o haftalarda ama çok şükür birşey yok :)

cok tesekkür ederim cevaplariniz icin icimi rahatlattiniz simdi internettede okudum sizin dedikleriniz yaziyor ve cogu anne yasiyor saniyorum bunu.hanimefendinin keyfi yerinde herhalde yiyip icip yatiyor hareketle pek isi yok:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…