Bebeğimin hareketleri

Burcy35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
510
97
73
38
Kızlar bugub sanki bebeğimin hareketleri cok ağır gibi sanki belli belirsiz kafaya takıyorum sürekli moralim bozuluyo

Benim bebis de sanki agir bugün.endişe çoktu içime

benim de öyle. ağır bi grip geçiriyorum dr ondandır dedi *.*

Ayyy sukurler olsun baya bir arka arkaya vurdu tekme Attı elim sallandı aman ya sabahtan beri mahvetti beni walla nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum

Ayyy sukurler olsun baya bir arka arkaya vurdu tekme Attı elim sallandı aman ya sabahtan beri mahvetti beni walla nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum

Canım meraba benim ilk hamileliğim tecrübesizim biraz sizlere sormak istedim 17 haftalık hamileyim bugün kalktığımdan beri Karnım ağırlaşmış ve böyle aşağı çekilir gibi oluyor ilk kez böyle oluyor neden olabilir acaba

canım ya o bebeğin hareketlenmeye başlamasından dolayı olabiilir..gerçi tam hissetmene bi kaç hafta daha var gibi ama..bende de oluyo o bazen kendimi aşırı ağırlaşmış karnım taş gibi hissederken bazende daha hafif hissediyorumm.bu yediklerimlede alakalı tabi..gaz yaparsa yediklerim rahatsızlık başlıyor..gece bile uyanıyorum mide yanmasıylaa...ee annelik zahmetli işmiş yaşayarak öğrencez işte canım

Kızlar bugub sanki bebeğimin hareketleri cok ağır gibi sanki belli belirsiz kafaya takıyorum sürekli moralim bozuluyo
Benim de oluyor ara ara sıkma canını :) Bebek sırtını dönmüştür sana ondan öyledir :)

Walla butun gun Aklım orda vurdu mu vurmadimi diye kafama takıyorum sürekli senin nasıl hareketler canm
Ara ara benim bebek de durgunlaşıyor uyuduğunu anlıyorum, ya da pozisyon değiştirirken hissediyorum zaten, tedirgin olmuyorum çok, yemeklerden sonra baya tekmeliyor sağolsun :):) Canını sıkma sen yine de Bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı ben seni Mayıs Annelerinde göremedim,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mayis-anneleri.746117/page-2790#post-38851871
Bak da bir katıl aramıza istersen :)

Slmm kizim iki yasinda onu kucagima aldim dunden beri bende hissetmiyorum bebegimi cok korkuyorum umarim birsey olmamistir herseyi yaptim ama hareket yok birsey olmus olsa sanci agri gbi birsey olurmu acaba offf...

Slmm kizim iki yasinda onu kucagima aldim dunden beri bende hissetmiyorum bebegimi cok korkuyorum umarim birsey olmamistir herseyi yaptim ama hareket yok birsey olmus olsa sanci agri gbi birsey olurmu acaba offf...
bebek kucağa almakla birşey olacağını zannetmiyorum, yemekten sonra sırt üstü uzanıp bir dinleyin isterseniz, yine hareket etmezse gidersiniz doktoraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…