Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım meraba benim ilk hamileliğim tecrübesizim biraz sizlere sormak istedim 17 haftalık hamileyim bugün kalktığımdan beri Karnım ağırlaşmış ve böyle aşağı çekilir gibi oluyor ilk kez böyle oluyor neden olabilir acaba
Canım meraba benim ilk hamileliğim tecrübesizim biraz sizlere sormak istedim 17 haftalık hamileyim bugün kalktığımdan beri Karnım ağırlaşmış ve böyle aşağı çekilir gibi oluyor ilk kez böyle oluyor neden olabilir acaba
canım ya o bebeğin hareketlenmeye başlamasından dolayı olabiilir..gerçi tam hissetmene bi kaç hafta daha var gibi ama..bende de oluyo o bazen kendimi aşırı ağırlaşmış karnım taş gibi hissederken bazende daha hafif hissediyorumm.bu yediklerimlede alakalı tabi..gaz yaparsa yediklerim rahatsızlık başlıyor..gece bile uyanıyorum mide yanmasıylaa...ee annelik zahmetli işmiş yaşayarak öğrencez işte canım
Ara ara benim bebek de durgunlaşıyor uyuduğunu anlıyorum, ya da pozisyon değiştirirken hissediyorum zaten, tedirgin olmuyorum çok, yemeklerden sonra baya tekmeliyor sağolsun :):) Canını sıkma sen yine de Bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı ben seni Mayıs Annelerinde göremedim, http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mayis-anneleri.746117/page-2790#post-38851871
Bak da bir katıl aramıza istersen :)
Slmm kizim iki yasinda onu kucagima aldim dunden beri bende hissetmiyorum bebegimi cok korkuyorum umarim birsey olmamistir herseyi yaptim ama hareket yok birsey olmus olsa sanci agri gbi birsey olurmu acaba offf...
Slmm kizim iki yasinda onu kucagima aldim dunden beri bende hissetmiyorum bebegimi cok korkuyorum umarim birsey olmamistir herseyi yaptim ama hareket yok birsey olmus olsa sanci agri gbi birsey olurmu acaba offf...