Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum

bluestone

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
151
39
18
Adana
Merhaba bayanlar..29 haftalık hamileyim.bebeğimin hareketlerini son zamanlarda belirgin bir şekilde hissediyordum ama dün sabahtan beri hiç hissetmedim.yemek veya çikolata yedikten sonra da aynıydı.endişelenmeye başladım ama benim kuruntum olabilir diye kimseye de söylemiyorum.Normal mi bu sessizlik?

Merhaba bayanlar..29 haftalık hamileyim.bebeğimin hareketlerini son zamanlarda belirgin bir şekilde hissediyordum ama dün sabahtan beri hiç hissetmedim.yemek veya çikolata yedikten sonra da aynıydı.endişelenmeye başladım ama benim kuruntum olabilir diye kimseye de söylemiyorum.Normal mi bu sessizlik?

gün içerisinde çok hareketli iseniz hissetmeyebilirsiniz ama akşamları otururken veya yatarken hareket hissetmiyorsanız doktorunuza danışmalısınız diye düşünüyorum..

Canım aynı durum bende de vardı ve bende aynı başlıkla buraya konu açmıştım normalde çok hareketli olan bebeğim iki gün boyunca bir ya da iki kez hareket etmişti çok korktum doktora gittim meğer küçük hanım yerinde çok rahatmış o yüzden hareket etmiomuş bol bol su iç sol tarafına yat o zaman hareketleri artar demişti doktor ama bence sende vakit kaybetmeden bi doktora git için rahatlatsın

Teşekkür ederim cevaplarınız için.Öğretmenim ve gün boyu ayaktayım.Dünden beri de dinlenmeye pek fırsatım olmadı.Gece uyurken hareket etmiş olabilir.İnşallah sorun yoktur keyfi yerinde diye böyle dingindir.Bu akşam biraz dinleneyim hareketlenir inşallah.

ben de memurum büyük oğlumda işlerim çok yoğun oluyordu o yüzden mesai saatinde oğlum hiç hareket etmiyordu. ikinciside daha rahattım oğlum hiç yerinde durmuyordu.
inşallah akşam bebeğiniz hareket etmiştir.

Back
X