Bebeğimin her öğünden sonra kakasını yapması normal mi ?

cennetcicegi11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
62
-153
1
15 aylık bebeğim gün içinde her öğünden sonra kakasını yapıyor. İ ?

Son düzenleme:
Oğlumda aynı şekilde günde 4 ila 6 arası kaka yapardı her bezde kaka görürdük. Doktor her seferinde normal dedi.. Gerekli tahliller de yapıldı..Oğlumun hiç kabız olduğunu hatırlamıyorum.Şuan 4 yaşında günde en az iki kaka yapar gün içerisinde çok yerse sayi daha fazla olabiliyor kilosuda boyuda yaşıtlarına göre çok iyi..

Benimkinin boyu ve kilosu normal dedi doktor ama cevremdeki insanlar zayıf diyorlar baya stres oluyorum böyle söylediklerinde elimden geldiğince iyi bakıyorum ama her öğünden sonra kaka yapıyor bu şekilde kilo almadığını düşünüyorum

bana zayıflıyor gibi geliyor demek garip değil mi? evdeki baskülde ölçebilirsiniz. gerçekten kilo problemi yaşaması çok çok zor ve öyle olsa ciddi bir durum olurdu. bence siz etrafın zayıf demesini dert etmişsiniz.

Doktor normal diyorsa kimin ne dediği önemli mi sonuçta konunun uzmanı normal diyor.. Çevre derde der bence biran önce bundan kurtulun çocuğunuzu da sıkmayın.

Bebeğiniz kaka yoluyla yediği besinleri değil; vücuduna yararı olmayan kısımlarını atıyor. Zaten gerektiği kadarını bağırsaklarına gelene kadar sindirmiş oluyor. Kaka sayısı kilo alımını etkilemez

Benim oğlum hep böyleydi şuan 2.5 yaşında bazen günde 3 kaka yapıyor ve zayıf ama yapacak bir şey yok

bu arada benim oğlum da günde 2-3 kez kaka yapar. kilosu %50'nin üzerinde. boy attığı dönemlerde zayıflamış gibi görünüyor. bu kaka mevzunu ne güzel kabız olmuyor, tuvalet eğitiminde de böyle patır patır yapar inşallah diyip kapatın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…