bebeğimin huyları beni mahvediyor

meraba tatlım sabah uykum kaçınca bişeyler okuyum uykum gelsin diyip siteye girdim ve senin konunu okudum sonra uyudum ve rüyamda tabiki sizi gördüm :1: ilk defa başıma böyle bişey geldi çok etkilendim heralde senin çaresizliğine.. neyse anlatayım sen eşin ve kızın bize gelmişsiniz daha doğrusu ananeme bende ordaymışım sen anlatıyosun hiç bişey yemiyor falan diye ve ağlıyor sürekli ananemde ben bi namaz kılayım geleyim dedi namazını kılıp geldi ve verde bi okuyayım yavruyu dedi daha sonra okudu ağlaması geçti biraz eşin ve sen çok telaşlıydınız ama özellikle eşin sana bu konuda çokmu karışıyo acaba benim aklıma o geldi bide teyzem dediki bu çocuk hasta olabilir boğazları ağrıyor olabilir dedi yani böyle oldu canım bende anlam veremedim ama sen dediğim gibi bir okut istersen nazar falan olabilir inş düzene girer yemesi öpüyorum kızını..

merhaba kzlar. bebegımle alakalı cok yazım oldu ama budefa kendımden tamamen gecms durumdayım....bebeğimin yaptıgı seyleri hayretle alısmaya calısmak benı bunaltıyor... mesela beni emmedi 3aylıkken benı aglata aglata bıraktı.. alıstm tamam dedm mama verdim bu seferde 2kılo dogdugu içn ek gıdaya basla ddedı dr bende basladım kasıga alıstı fakat ınanılmaz iştahsız ve mesela mamayı yutarken ya emzıkle yutturuyorum yada suyla... suyu cok sevıyor ama kesnlkle devam sütünü sevmiyor suan 8,5 aylık 6800kılosu ama hastalandı zayfladı dıe dusunuyorum ve budefadaa karsılastıgım sey benı mahvedıyor bebegım geceleride gunduzde biberon içmeyi reddediyor agla agla ölüyo resmen sewmıyor biberonu ben napıcam kızlar nolur bılgılendırın

öncelikle sen kendi açından düşünüyorsun...
birde bebeğin açısından düşünmeye çalış
ben 22 haftalık gebeyim ilk aylarda öyle iştahsızdım ki eşim şunu da ye seni şuraya götürecem şunu yersen sana şunu alıcam diyordu yok yiyemiyordum
en son yoğurdu ağzıma sokup püskürttüm gittim kustum eşim o zaman rahat bıraktı beni.
yani bebeğini çoook iyi anlıyorum
-bebişini gezmeye götür
ben gezmede iyi yiyorum hatta çok yiyorum ki gece de karnım acıkmasın
sende bi dene
iştahı yoksa yemek yemek zulum :50:

canm bebedor damaklı bıberon kullanıyorum cok sewerken smdı nefret edıo damaksız aldım agzına vurmadı nukla bebedor aynı ucları mama olarakta aptamıl verıyorum 500cc asla içiremiyorumm inanılmaz ıstahsız uyku arasnda verıyorum anca 50 60 cc ıcebılıo mamalarına corbasına hep katıyorumdaa ıylede ıcıme sınmıyor cok zor yaa cokkk bnm komsumda bebegının önünden alıo obez olck dıe benmkıde agzını acmıo:(

çorbalarına falan devam sütü katıldıgı zaman faydası olurmuki
bende düşünüyorum bi 6 aylık olalım da ama sanki normal mama kadar faydalı olmaz gibime geliyor
mama yedirirken kafayı yicek gibi oluyorum ne yapacagımıda hiç bilmiyorum
evde her marka biberon var boş boş duruyorlar
acaba mamayımı sevmedi dedik bebelac aldık yok onuda içmedi
aptamile devam ama çokk üzülüyorum:5:

Yemeyen çocuk gerçekten çok zor
benim kızımnda 6 ay zar zor emdi bebek reflüsü oldu bırakmak zorunda kaldık
biberondan nefret ediyorud
ek gıdalara geçtik agzını kilitliyorud
çok zorluk yaşadım
şu an 3,5 yaşında
hala aynı işdahsız yapmadığım şebeklik kalmıyo yesin diye
değişmiyo yeme alışkanlıkları maalesef