Bebek Beslenmesi Bebeğimin İlk Tatlısı Balkabağı (+6 ay) - Kazen Amca Sponsorluğunda

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alimiyon

erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.853
14.696
208
herkese oğlum ve benden selamlar
size oğlum kabız olduğunda sıklıkla başvurduğum ve kabızlığını giderdiğim hem çok lezzetli hem de bir o kadar sağlıklı bir tarifle geldim.

Malzemeler
1 küp balkabağı
2 dilim elma
1/2 havuç
1 çay kaşığı pekmez (üzüm, dut, keçiboynuzu ne kullanıyorsanız onunla tatlandırabilirsiniz)

gelelim tarife elmalarımızın ve havuçlarımızın kabuğunu soyup bütün malzemeleri buharda pişirme aparatına alıyoruz. (wasabi kullanıyorsanız o da olur)
tencerenin dibine yiyecekleri pişirecek kadar su koyuyoruz. su yiyeceklere değmemeli burası önemli. kapağını kapatıp pişirme önceliğine göre pişiriyoruz
buna göre öce elmalar ardından balkabağı ve son olarak havuçlar pişiyor. pişenleri tencereden bir tabağa alıp bir çatal yardımı ile ezip pekmezle tatlandırıyoruz.
minik gurmelere afiyet şifa olsun.

NOT: elinizde hiçbir buharda pişirme aracı yoksa makarna süzgecini bu amaçla kullanabilirsiniz.

ve sunum

ek gıdada altın kural bebeğinize vereceğiniz besini ilk kez yediriyorsanız alerji riskine karşı 3 gün kuralına uyarak verin. herhangi bir reaksiyon durumunda lütfen ama lütfen doktorunuza danışın.

Ellerine sağlık canım. Başarılar dilerim.
Senin bebek o kadar büyüdü mü ya maşallah. Daha dün gibi yeni doğdu dediğin :)

ellerine sağlık canim bu tarif bebeklerde görule bilen kabizlıa cok iy gelyor

Ellerine emeğine sağlık canım ballı bal kabağı olmuş baksana o dudaklar maşallah Allah korusun nazardan
teşekkür ederiz aslı ablası
Ellerine sağlık canım. Başarılar dilerim.
Senin bebek o kadar büyüdü mü ya maşallah. Daha dün gibi yeni doğdu dediğin :)
oooo 9 aylık bile oldu beni parmağında oynatıyor
Ellerine saglik canimoglusa da masallah
Cep telefonun markasi ne acaba fotolar cok guzel
teşekkür ederiz senin sunumlar kadar değil ama
iphone 6 kullanıyorum ama snapseed ile düzenliyorum fotoğrafları
Ben onun pamuk yanaklarını yerimEmeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
teşekkür ederim nevoş abla ben bir konu daha açtım makarnalar için ona da bir el atıversen
ellerine sağlık canim bu tarif bebeklerde görule bilen kabizlıa cok iy gelyor
evet evet bunu yediği günün ertesinde yapıyor sık sık başvuruyorum bu tarife
Ellerime sağlık canom kazen emmiyi sponsor yaparak tribünlere oynamışsın
sus sus çaktırma hem sponsor yaptım hem balkabağı yaptım

Zaten balkabagi varsa orda ilk akla Kazen geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…