- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
Cevabın için teşekkürler. Ama benim olayım eşimle benim aramda değil malesef tek. İkimiz arasında olmalı ama malesef değil. Ben eşimi zaten iki gündür yavaş yavaş ikna ediyorum başka isim koymaya. Zaten normalde de eşimin çok sinirli bir yapısı yoktur. Beni sinir eden büyük gorumcek. Geçen gün kahvaltıda daha cinsiyeti belli değildi bebeğimin ( daha bu salı öğrendik )" erkek olursa ismi belli xyz olacak. Annem ölmeden on gün önce öyle demişti eğer benim olmazsa ilk olan erkek toruna konulsun" dedi. Ama sağolsun şöyle de ekledi ; "başka isim yanına eklersiniz". Bu derece yani ben hiç bir şey söylemedim misafirdim evlerinde, sadece onun eşi "gencler siz ne istiyorsunuz" dedi. Ben de manidar baktım. Yani demek istediğim ben eşimle konuşarak halledebilirim ama ablası vicdan yaptırıyor eşime. Rahmetli annesi de çok düşkun olduğu icin eşime daha fazla etkileniyor eşim.
yok elbette arkasında bir sürü sebep vardır isim konusunun sorun olmasının.
ben sadece bahane üreterek değil kendi fikirlerinizi kullanarak ikna edin diye tavsiye ediyorum. Yavaş yavaş ikna ediyorum yazmışsınız ya, aynen öyle.
yoksa emin olun ismine karışan başka şeye de karışacaktır. şimdi diyorsunuz ya kv yi kullanarak vicdan yaptırıyor görümce, başka konuda da başka şeyi kullanacaktır. O yüzden bu problemi atlatmanız yetmez diye düşünüyorum. Size bir şeyi dayatamayacaklarını öğrenmeliler.
Tabi ailenizi en iyi siz bilirsiniz.
ama böyle emrivaki konuşmalara sinir oluyorum ya, saygısızlık işte.
aynı saygısızlığı siz yapmıyorsunuz kimseye, millet böyle yapıyor işte.