- Konu Sahibi greenlilac
merhaba arkadaşlar.. ben 27 şubatta doğum yaptım..bi oğlum oldu..bu üçüncü bebeğim..5 yaşında bir oğlum ve 3 yaşında bir kızım daha var..eşim bebeğime diğer oğlumla oldukça uyumlu bir isim verdi..isim çok güzel ama ben bu ismi vermesini hiç istememiştim çünkü başka bi akrabamızın (babamın amcsının torununu olan bi bayan, yıllardır görüşmüyoruza ama tandığım biri) iki oğlunun da benim iki oğlumla aynı isimlere sahip olduğunu duymştum..isimler melih ve semih bu arada ..eşim bu isme kafayı takınca çok bişey söylemedim çünkü diğerlerinin ismini ben bulmuştum..ama içim içimi yiyordu ..unutur diye bekledim ama unutmadı bu isim verildi sonuçta,bir de önad var..önce kabullenmeye çalıştım ama olmadı ben acayip takıntı yaptım.. çocuklarımın bi özelliği yokmuş gibi ikisinin ismi de aynı oldu o dediğim akrabamızla.. zaten takıntı hastasıyım çok büyüdü bu konu kafamda çok çok kötüyüm inanın..eşim keşke takıcanı söyleseydin, istersen git sildir mahkemede sildirebilirsen dedi ama bilemiyorum nasıl davransam ..zaten hep ön adını kullandırıyorum..rahatsızlığımdan dolayı büyütüyor olabilirim ama isimlerin böyle olması içime hiç sinmedi..siz olsaydınız sorun eder miydiniz ya da nasıl davranırdınız.. ciddi çok kötüyüm lütfen cvp verin...