- 3 Kasım 2015
- 498
- 749
- 103
- Konu Sahibi mavimavi33
Bebeğim 7 aylık oldu ismine alışamadım, söyleyemiyorum. Benim gibi olan varmı acaba,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın alışırım diye düşünmeyin içinize sinen ismi koyun, ne koyacaksinizBen de ikizlerimden birine istemedigim bir isim koyuyorum babası istiyor diye, insallah ben de ayni duruma dusmem![]()
Yiğit diyor baska bir sey demiyor en basindan beri. Kiza ben koydum oglana o koyduSakın alışırım diye düşünmeyin içinize sinen ismi koyun, ne koyacaksiniz
İki isim birini ben istedim ama ikisinide söylemek içimden gelmiyor. Kimse baskı yapmadi tamamen hür irademizle koyduk.Birilerinin baskısı ile mi koydunuz neden alışamıyorsunuz?
Keşke benimkide yiğit olsaydı :)Yiğit diyor baska bir sey demiyor en basindan beri. Kiza ben koydum oglana o koydu![]()
Ben baya depresyona girdim ilaç kullanıyorum şu an, ismini değiştirmeyi bile düşündüm yani.Bende başlarda ismine alışamama değil de ismiyle seslenmeyi veya sevmeyi garipsiyordum. Zamanla ismine dönüp tepki vermeye başlayınca alıştım. O zamana kadar da sevgi sözcükleriyle sevip seslendim sonra kendiliğinden geçti zaten :)
ismi nedir bu kadar alisamadiniz?Bebeğim 7 aylık oldu ismine alışamadım, söyleyemiyorum. Benim gibi olan varmı acaba,
Ahmet Meteismi nedir bu kadar alisamadiniz?
Aslinda guzelmis de ismi, yani ben cok daha demode ya da cok antin kuntin bi isim sanmistim. Degistirseniz ne koyarsinizAhmet Mete
Aslında Ahmet ismini ben istedim ama yanına kağan demiştim. Ahmet kağan eşim o ismi istemedi. Ben Ahmet'i isterken hep iki isim diye düşündüm yanındaki ismi deriz, Ahmet deriz diye dusunmedim. esimde Metehan dedi sonra Ahmet işin içine girdi yine Ahmet Metehan yok çok uzun dediler Ahmet Mete iyimi ee olsun deyiverdim. Ama bana Mete ismi çok tuhaf geliyor söylemek istemiyorum. Bir baktım oğlumun ismi aaameet oldu. Herkes Ahmet demeye başladı. Benim ayarlar bozuldu sonrada . Şimdide diyorum bari Metehan diyelimAslinda guzelmis de ismi, yani ben cok daha demode ya da cok antin kuntin bi isim sanmistim. Degistirseniz ne koyarsiniz
Yani ben mete ismini sevmem ama kotu bir isim degil. Bence siz cok kafaniza takmissiniz, eger hic icinize sinmiyorsa degistirin esinizle konusupAslında Ahmet ismini ben istedim ama yanına kağan demiştim. Ahmet kağan eşim o ismi istemedi. Ben Ahmet'i isterken hep iki isim diye düşündüm yanındaki ismi deriz, Ahmet deriz diye dusunmedim. esimde Metehan dedi sonra Ahmet işin içine girdi yine Ahmet Metehan yok çok uzun dediler Ahmet Mete iyimi ee olsun deyiverdim. Ama bana Mete ismi çok tuhaf geliyor söylemek istemiyorum. Bir baktım oğlumun ismi aaameet oldu. Herkes Ahmet demeye başladı. Benim ayarlar bozuldu sonrada . Şimdide diyorum bari Metehan diyelim![]()
İki isim koymanın dezavantajı bu oluyor yani insanlar cogunlukla ilk ismi kullanıyor. Eğer içinize hiç sinmediyse değiştirin ismi, yani siz koymuşsunuz Ahmet i, değiştirmek isterseniz esiniz karşı çıkmazAslında Ahmet ismini ben istedim ama yanına kağan demiştim. Ahmet kağan eşim o ismi istemedi. Ben Ahmet'i isterken hep iki isim diye düşündüm yanındaki ismi deriz, Ahmet deriz diye dusunmedim. esimde Metehan dedi sonra Ahmet işin içine girdi yine Ahmet Metehan yok çok uzun dediler Ahmet Mete iyimi ee olsun deyiverdim. Ama bana Mete ismi çok tuhaf geliyor söylemek istemiyorum. Bir baktım oğlumun ismi aaameet oldu. Herkes Ahmet demeye başladı. Benim ayarlar bozuldu sonrada . Şimdide diyorum bari Metehan diyelim![]()
Soyadimizda kısa zaten eşime çok kızıyorum madem Metehan yazdirsaydin diye millet destan gibi isim koyuyor, soyismi 8-9 harfli ama iki tane uzun isim koyabiliyor. Ben arada Metehan diyorum :) eşimin ismine modern denilecek bir isim ....... Oğlu Ahmet hiç yakıştıramadım.Mete ismini bende severim. Metehan da uzun olmazmis bence![]()
Ahmet ismi bana demode geliyor. Mete/metehan eski bir isimde olsa asla demode olacak bir isim degil. Siz nasil istiyor iseniz oyle seslenin. Kuzenimin ismi bir cicek ismiydi. Pasaport da hep o isim yaziyor. Fakat herkes baska bir isim ile sesleniyordu. Okulda ise pasaport da ki ismi ile seslenince ilk gun,duzelttiriyordu. Herkes obur ismi kullandim. Cok karisik oldu sanki, ismi yazmayincaSoyadimizda kısa zaten eşime çok kızıyorum madem Metehan yazdirsaydin diye millet destan gibi isim koyuyor, soyismi 8-9 harfli ama iki tane uzun isim koyabiliyor. Ben arada Metehan diyorum :) eşimin ismine modern denilecek bir isim ....... Oğlu Ahmet hiç yakıştıramadım.
Ne demek istediğini anladım canım,İşin tuhafı benim söylemek istediğim ismi bertaraf edip başka isim koydu ama kendi koyduğu ismi söylemiyor baktım esimde Ahmet diyor. Beni çıldırttı bide Ahmet peygamber ismi onu kenara koyup sadece Mete diyemezmis, çocuk 7 aylık oldu ne diycem millete adını değiştik. kafayi yicemAhmet ismi bana demode geliyor. Mete/metehan eski bir isimde olsa asla demode olacak bir isim degil. Siz nasil istiyor iseniz oyle seslenin. Kuzenimin ismi bir cicek ismiydi. Pasaport da hep o isim yaziyor. Fakat herkes baska bir isim ile sesleniyordu. Okulda ise pasaport da ki ismi ile seslenince ilk gun,duzelttiriyordu. Herkes obur ismi kullandim. Cok karisik oldu sanki, ismi yazmayinca![]()