• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin iştahı kesildi ağzını açmıyor

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
51
1
1
35
Arkadaşlar merhaba 10.5 aylık bebeğim var ek gıdaya geçtiğimiz zamandan beri ara ara iştah kesilmesi yaşasakta önceleri tabagindakileri bitiriyordu veya çok az bırakıyordu son bir haftadır hiçbir şey yediremiyorum önüne kitaplar koyuyorum belki onlara bakıp yer diye fakat yine de ağzını açmıyor birkaç kasik alıp bırakıyor dislerinden dolayı mı diye düşünüyorum şu an icin 1 tane dişi tam çıktı ikisi de çıkmak üzere uçları belli neler yapabilirim iştahı için

Kendisi yiyor mu elinde bişeyler. Ben pankek falan yapınca böyle yemediğinde şerit şerit doğrayıp tek tek önüne bırakıyorum.
Bizim de şu sıralar kahvaltı değil ama akşam yemekleri sıkıntışı geçiyor 13 aylık

aynı sorunu yaşamıştım. diş yüzündendi. iştahlı olan bebeğimin bir anda iştahı kesildi. yemez oldu bir şey. yaklaşık 15 gün sürmüştü. sonra tekrar normale döndü. bence sizin de diş yüzünden olabilir.

Şu dönemde zorlamak daha kötü yapar önüne koyun yemegini sizde oturun yiyin kendi yemeginizi, o yiyebildigi kadar yesin, geçicidir ama zorlayarak kalıcı hale gelebilir, siz bu çok güzel falan diye biraz şov yaparak yiyin, bebisi de kendi haline bırakın sevdiği seyelr olursa belki bı tık fazla tüketir daha iyi bilirsiniz ne isteyebilecegini

Kendisi yiyor mu elinde bişeyler. Ben pankek falan yapınca böyle yemediğinde şerit şerit doğrayıp tek tek önüne bırakıyorum.
Bizim de şu sıralar kahvaltı değil ama akşam yemekleri sıkıntışı geçiyor 13 aylık
Kendisi yiyor pankek falan yaptığımda ama elinden birakmaya başlayınca ben yardim ediyorum yemesine

Şu dönemde zorlamak daha kötü yapar önüne koyun yemegini sizde oturun yiyin kendi yemeginizi, o yiyebildigi kadar yesin, geçicidir ama zorlayarak kalıcı hale gelebilir, siz bu çok güzel falan diye biraz şov yaparak yiyin, bebisi de kendi haline bırakın sevdiği seyelr olursa belki bı tık fazla tüketir daha iyi bilirsiniz ne isteyebilecegini
İnşallah geçici bir süreçtir zorlamiyorum ama sık sık yemesi için uzatıyorum ara ara yiyor sonra hiç açmıyor ağzını iki üç gündür birlikte yemeğe dikkat ediyorum biraz biraz yiyor gibi oluyor sonra yine isteksiz davranıyor inşallah düzelir

aynı sorunu yaşamıştım. diş yüzündendi. iştahlı olan bebeğimin bir anda iştahı kesildi. yemez oldu bir şey. yaklaşık 15 gün sürmüştü. sonra tekrar normale döndü. bence sizin de diş yüzünden olabilir.
Evet ben de dişlerinden dolayı diye düşünüyorum inşallah geçer en kısa surede bu iştahsızlık normale döneriz

Back
X