Bebegimin kafasi vucuduna gire 1 hafta buyuk

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
Bugun ultrasona girdim 29 haftalik hamileyim doktor benegin kafasi bi hafta daha buyuk gorunuyo dedi kafasinin bir hafta onde olmasi normal bi durummu birde arkadaslar 29 hafalik bebegin normal sartlarda ne kadar agirlikda kac kilo olmasi gerekir ???

kaç kilo ki bebek o kafa ile ilgili olanı kendi bebeğimdede kardeşimded duymuştuk

Canm drlar insanın kalbine indirmek için var 1 hafta büyük kime göre büyük her bebek aynı değilken bi haftanın hesabını ortada bariz bi rahatsızlık yokken 29 haftalık hamile bi kadına nasıl rahat söylüyorlar anlamıyorum.
Kuzenimin bebeğinede göbek kısmında bi sorun var desiler doğana kadar öldük öldük dirildik doğdu sapa sağlam.
Canm 30. Hafta kilosu aklımda kızımın 1.700 dü net hatırlıyorum

Bugun ultrasona girdim 29 haftalik hamileyim doktor benegin kafasi bi hafta daha buyuk gorunuyo dedi kafasinin bir hafta onde olmasi normal bi durummu birde arkadaslar 29 hafalik bebegin normal sartlarda ne kadar agirlikda kac kilo olmasi gerekir ???
Benim kızımında kafası 2 hafta büyüktü kafası suan hala büyük top gibi yadırganmıycak bi kafası var normal yani hatta hamile bi arkadaşımında bebeği öyle endişelenilcek bişey yok

Doktor ne dedi bu durum icin? Kendi agziyla birsey demediyse bir problem yoktur burda sagdan soldan duygudumuz bilgilerle yorum yapiyoruz simdi kimse durduk yere kalbinize indirmesim sacma sapan bilgilerle.

Ogluma 3 hafta onde diyordu dr kafa icin.

Doguma kadar ne cektim korkudan; birde ilk gebelikti acemilik var ,insan daha cok vesvese yapiyor...

Oglum gayet normal sadece yuzu tombul ,elmacik kemikleri belirgin. Bu yuzden kafasi daha buyuk duruyor.. usg de hersey tutmuyor. Dr kilosu icinde 4.5 demisti , 3.600 dogdu

benim bebeğimin de kafası büyüktü bir hafta hep..şimdi normal..haftalar ilerledikçe orantılanıyor merak etme..birdeultrason hep doğruyu gösterecek diye bir şey yok..kızımın da kafası büyük demişlerdi doğduktan sonra normal dediler..sana tavsiyem hem devlette hem özelde doktorların olsun

Canım , benim ikiz bebeklerim var. Şimdi iki yaşındalar. Gebeliğimde, birinin kafası bir hafta büyüktü hep, diğeride iki hafta...
Çok şükür hiç sorun olmadı. Korkma İnşallah hiçbişey olmaz. Kafası iki hafta büyük olanın hala büyük kafası ama Ona yakışıyor :KK48:

Bende 23 haftalık iken doktor bu bebeğin kemikleri 26 haftalığa göre dedi sonuç normal ölçülerde bir bebeğim doğdu

Canm drlar insanın kalbine indirmek için var 1 hafta büyük kime göre büyük her bebek aynı değilken bi haftanın hesabını ortada bariz bi rahatsızlık yokken 29 haftalık hamile bi kadına nasıl rahat söylüyorlar anlamıyorum.
Kuzenimin bebeğinede göbek kısmında bi sorun var desiler doğana kadar öldük öldük dirildik doğdu sapa sağlam.
Canm 30. Hafta kilosu aklımda kızımın 1.700 dü net hatırlıyorum
Vala cok rahatlatti cevabiniz aklima cok takmistim kafasi buyuk dyince korkuyo insan haliyle bebegmin kilosunada 1 kilo 340 gram dedi

Doktor ne dedi bu durum icin? Kendi agziyla birsey demediyse bir problem yoktur burda sagdan soldan duygudumuz bilgilerle yorum yapiyoruz simdi kimse durduk yere kalbinize indirmesim sacma sapan bilgilerle.
Kafasi vucuda gore 1 hafta onde dedi sonra karni gobegi kucuk iyi beslenmiosn dedi

Kafasinin buyuk olmasi hakkinda yorum yapamicam.çünkü bilgim yok.ama haftasina göre 1800 gr ağırligindadir diye tahmin ediyorum

Vala cok rahatlatti cevabiniz aklima cok takmistim kafasi buyuk dyince korkuyo insan haliyle bebegmin kilosunada 1 kilo 340 gram dedi

Kilosu gayet iyi
Lütfen endişelenmeyin
Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Ya aslinda doktorun bu cumleyi kurduktan sonra bi aciklama yapmasi gerekiyo. Onemli bisey degil ama iste insan dusunuyo bi sorun olur mu diyem

Benim arkadasa da bole demisti doktor kiz doguma kadar agladi dogduki koca yanakli bi yakısıklı hic biseyi yok cok sukur takma dua et hicbisi olmaz allahin izniyle..

Back
X