bebeğimin kafası yamukmuş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
683
Isparta
kızlar ben özel bir hastaneye gidiyorum bugün de 29+2 günlük hamileyim kontrole gittim
doktor bebeğin ters durduğunu kafasının bu yüzden yamuk olduğunu söyledi üç hafta sonra gel dedi
sizin başınıza böyle bir şey geldi mi
bu haftada sizin bebeğiniz de ters mi
ne zaman düzelir
üzülmeli miyim?
:sinifsinif:

canım samsundayım.kime gidiyorsun?
doğru doktor doğru teşhis.
hangi doktor ve hastaneye gidiyorsun,ultrason cihazı nasıl?
seni kendi doktoruma yönlendireyim hemen istersen..

canım bence üzme kendini böle

benim yengeme doktor kaç ay bebeğin başı yok görünmüyo dedi

nasıl olur diyoduk başı görünmüyo deyip korktmuştu çok ama sapasağlam doğdu allaha şükür ..

b. anadoluda aynur hanım ultrason cihazı çok güzel bugün bebeğin yüzünü çok net gördük
eşim uzaktaydı o bile görmüş gülüyordu
acaba ne zaman düz durmaya başlar ki kasıklarıma tepik yemekten bıktım yaaa

canım benim hamileliğimde gitmediğim doktor kalmadı.kendi doktoruma giderdim 2 haftada bir,aralarda da gezerdim:)
aynur hanımada gittim,hüseyin akdenize,bir sürü kadın doğumcuya.
aynur hanımın ultrason cihazı 4 boyutlu değil bir kere.yanlış yorumlamıştır.
ayrıca o benim doktorumun 12.haftada kız dediği kızıma 16.haftada hala cinsiyet söyleyememişti.
sana tavsiyem bir doktorla kalma hele hele gittiğin doktor ve ultrason cihazı çok önemli
benim doktorum ersan şener,doğumun doktoru ama ben muayenanesine gidiyordum.bilgilerini istersen özelden vereyims ana 23 nisanın karşısında yeri.muayeneside 150 lira.mutlaka git derim..
canını sıkacak bir şeyin olmadığını görürsün Allahın izni ile.

teşekkürler canım inşallah gitmeye çalışırım doğumunu nerede yaptın bildiğim kadarıyla ersan bey kadın doğumun doktoru

ben doğumevinde doğum yaptım.sezeryan oldum 2 gece kaldım
inanılmaz memnun kaldım.doğumevi eskisi gibi değil gerçekten çok ilgililer tertemiz.
doktorumda çok iyi..
o yüzden gönül rahatlığı ile öneriyorum.
birde sezeryan yapalım diye tutturmuyor mesela bu da çok önemli ersan bey.
ben sezeryan isterken o bana sürekli normal doğum yapabilirsin diyip durdu.bence kesinlikle git.

canım ya konu çok kaydı ama
ben de doğum hastanesini istiyorum odaları kaç kişilik ve yanına refakatçi alıyorlar mı bir de hastaneye ekstra ücret ödediniz mi
oradaki doktorum filiz kaya çok anlayışlı bir doktor çok ilgilendi sağolsun
anlayacağın ben pimpirikliyim doktor doktor geziyorum
sezeryandan sonra kaç günde ayağa kalktın şimdi ağrın sızın falan var mı keşke normal olsaydı dediğin oldu mu
filiz hanım daha iyi ilgilendi her şeyi anlattı yanında istediğim kadar kaldım tüm sorularımı sordum
anadoluda ilk aylar iyi muhabbet güleryüz
son iki gidişimde hemen muayene ediyor ve sorumu zor soruyorum hemen gönderiyor
devlet gibi oldu yani
kilomu 1 kere tarttı neden her zaman bakmıyorsunuz dedim ben normal görüyorum dedi
bilmiyorum işte kafam karışık
bunları özelinden soracaktım fakat sorun çıktı
cevaplarsan çok sevinirim
teşekkürler:uhm:
.

sayın sarıboceq doğum hstanesinde doğum yaptınız ya size soru sormuştum bir sürü
galiba görmediniz bana da cevap yazarsanız aklımdaki şüpheler gidecek
özelden yazmaya çalışıyorum ama kabul etmiyorsunuz galiba

canım ya konu çok kaydı ama
ben de doğum hastanesini istiyorum odaları kaç kişilik ve yanına refakatçi alıyorlar mı bir de hastaneye ekstra ücret ödediniz mi
oradaki doktorum filiz kaya çok anlayışlı bir doktor çok ilgilendi sağolsun
anlayacağın ben pimpirikliyim doktor doktor geziyorum
sezeryandan sonra kaç günde ayağa kalktın şimdi ağrın sızın falan var mı keşke normal olsaydı dediğin oldu mu
filiz hanım daha iyi ilgilendi her şeyi anlattı yanında istediğim kadar kaldım tüm sorularımı sordum
anadoluda ilk aylar iyi muhabbet güleryüz
son iki gidişimde hemen muayene ediyor ve sorumu zor soruyorum hemen gönderiyor
devlet gibi oldu yani
kilomu 1 kere tarttı neden her zaman bakmıyorsunuz dedim ben normal görüyorum dedi
bilmiyorum işte kafam karışık
bunları özelinden soracaktım fakat sorun çıktı
cevaplarsan çok sevinirim
teşekkürler:uhm:
.

canım doğumevi istersen ben sana ersan beyi öneririm.çünkü servisi çok iyi.kendi servisi.yattığın servis yani.
hemşireleri ersan beyin hastasısın diye inanılmaz özenli.hastabakıcılar desen aynı şekilde.
her ay düzenli ölçüyor ersan bey kilonu.ben 8 kilo aldım.
özel oda yok doğumevinde kaldırılmış.iki kişilik odalar mevcut ama biz iki kişiilik odada tek başımızaydık.rica ettik.sağolsun o da aldırmadı kimseyi.ha hastane çok dolu olsaydı mutlaka hasta gelirdi ama hastanede boştu yani..
tabiki alıyorlar bir kişi kalıyor yanında.akşam gündüz ziyaret konusunda hiç bir sıkıntın yok.
sezeryanda bana bir gece kalıp çıkabilirsin dedi 2 gecede kalabilirsin dedi ben 2 gece kaldım.
şöyleki öğleden sonra saat 4 de ameliyattan çıktım.ertesi gün sabah 7.30 da kendim hazırlandım ben pijamalarımı giyip doktorumu karşıladım kırmızı tacımla:)
kesiğim o kadar küçükki inanamazsın..
zaten ağrı kesici yaptılar 6 saat arayla.bilmiyorum ben çok rahat ettim.hiç normal doğumu düşünmedim.ersan beyin hastaları hemen hemen tüm çevrem hepside aynı şeyi söylüyor.
ve bana demiştikiş benim hastalarım kendi eşyalarını kendi toplarlar hastaneden ayrılırlarken.aynende öyle oldu.kucağımda çocuğum çıktım ben hastaneden..
ben hep diyorum doktorum değil o benim kahramanım diye.
ayda iki kere gidiyosun.bir kere 150 veriyosun.
aralarda da kafana takılan bir şey oursa arayabiliyosun..her soruna yılmadan cevap veriyor.
istersen bir kere olsun ben seni götüreyim.buluşalım muayenanin önünde.pişman olmazsın..

canım hiç bir para ödemedik hastaneye.
sadece hastabakıcıya filan verdik doğumdan 1 haftasonra.hemşirelere o gece eşim yaşpasta getirdi.onlarda nöbetteler sonuçta ağızları tatlansın diye.
bilmiyorum çok memnun kaldım..

canım öm açtım.istediğini sorabilirsin..şimdi kızımı yedirmem gerek.birazdan gelince yazarım..

oh be dünya varmış
bilsen ne kadar merak etmiştim
çok düşünüyordum
sen yorulma canım bebeğinle kıyamam ben alyaya
eşim sağolsun götürür boşuna almadık ya onukaydirigubbakcemile3
ayrıca bana sabırla cevap verdiğin için teşekkür ederim

yok gerçekten istediğin zaman muayenanede buluşabiliriz sorun değil.ama gittiğinde ben sana birazdan soyismimi vereyim onun arkadaşıyım dersin.emin ol ilgili bir doktor..
umarım memnun kalırsın.
bir an önce anadolu hastanesinden de aynur hanımdanda kurtul derim şahsen ben:)

aynur hanımı önemsemiyorum artık önemsesem şimdi ağlıyor olurdum..
bebeğim sağlıklı inşallah hem Allahın emaneti değil mi istediği gibi bir evlat verir her şeyin hayırlısı
sarıboceq canım özeline yazdım inan bana o kadar yardım ettin ki çok teşekkür ederim

31 hafta bitecek ve 2 gün önce doktorlar bizim bebeğimiz içinde kafasın da şekil bozukluğu var dedi yanılmıyorsam şu an bebeğine kavuşmuş olman gerekiyor inşallah hiç bir problemi yoktur bebeğinin
bebeğinin nasıl olduğunu yazabilirsen ve bize yol gösterebilirsen çok sevinirim

31 hafta bitecek ve 2 gün önce doktorlar bizim bebeğimiz içinde kafasın da şekil bozukluğu var dedi yanılmıyorsam şu an bebeğine kavuşmuş olman gerekiyor inşallah hiç bir problemi yoktur bebeğinin
bebeğinin nasıl olduğunu yazabilirsen ve bize yol gösterebilirsen çok sevinirim

benim kızıma da 30 haftalıkken kafası yamul gibi demişlerdi hemen tıpa gitmiştim,orada DR. baktı ve bebek ters durduğu için kafası ultrasonda yamuk görünür dedi.
eğer özele gidiyorsan bir de devlete ya da tıpa gitmen.doğduğunda kafası yamuk falan değildi normaldi:)

Back
X