• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kakası alerji mi

mibart

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
11
-3
1
29
5EC9F2AC-2F49-431F-9B19-8205BE724AB5.webp
M

Altin renkli hardal kivami yeterli demek. Yesil kaka fazla besleniyor demektir. Kac aylik bebeginiz

İki gündür bir yeşil sulu yapıyor bi sarı normal amip mi acaba dedim bi de sormak istedim tecrübeli annelere
Amip böyle olmuyor daha kıvamlı. Bu fazla beslemek bebegi de rahatsiz eder cok ikinir. Gaz yapar. Her agladiginda emzirmeyin. Emdi doydu 2 saat 3 saat cok rahat durur 6 aylik bebek. Aglarsa baska sorunu olmadigindan emin olun. Ona gore emzirin. Saglikla büyütün endiselenmeyin

Amip böyle olmuyor daha kıvamlı. Bu fazla beslemek bebegi de rahatsiz eder cok ikinir. Gaz yapar. Her agladiginda emzirmeyin. Emdi doydu 2 saat 3 saat cok rahat durur 6 aylik bebek. Aglarsa baska sorunu olmadigindan emin olun. Ona gore emzirin. Saglikla büyütün endiselenmeyin
Çok teşekkür ederim çok sık emdiriyordum kilo alımı yavaşlamıştı diye rahatsız etmişim demekki

Çok teşekkür ederim çok sık emdiriyordum kilo alımı yavaşlamıştı diye rahatsız etmişim demekki
Bebek ön sütü alıp son sütü alamamış. Memeyi emmeye başladığında akan ilk süt daha sulu, besin değeri daha düşük az yağlı. Tek memede daha fazla kalsın ki yağlı olan sütü de emsin. Sonraki beslemede diğer memeyi emsin.
Son günlerde farklı bir besin tükettiniz mi alerji de olabilir.

Back
X