- 20 Mayıs 2019
- 38
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Gulcin5454
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mukusb var evet. Alerji yapcak birşey yememeye dikkat ediyorum. Doktorumuzun numatası yok çarşamba gidicez nasipse ama korktum birşey olur diyeMukus var mı? Alerji olabileceği bişey yediniz mi?
Doktoruna atın fotoğrafı o bilgilendirecektir sizi.
Yediğiniz bişey dokunmuş olabilir, normalde olabilir en iyi bilgiyi doktorunuz verir.
Demir damlası vitamin falan alıyor mu?Daha 28 günlük anne sütü harici birşey yemiyor ayrıca bende hiç yeşil sebze yemedim![]()
kan ilaci kulkaniyorsa ondan olabikirBöyle bir durumla karşılaşan var mı(
mukus olunca ust solunum enfeksiyonu oluyor diye biliyorum benim cocuklardan biliyorumAa fotoya şimdi baktım, biraz mukus da var.
Virütik olabilir, 2 güne geçmezse mutlaka doktora görürmeniz lazım.
Hep öyle olmayabilir, herhangi bir mikrop da bağırsaklardan böyle atılıyor.mukus olunca ust solunum enfeksiyonu oluyor diye biliyorum benim cocuklardan biliyorum
Cok beslediğiniz icin böyle.Daha 28 günlük anne sütü harici birşey yemiyor ayrıca bende hiç yeşil sebze yemedim![]()
Bu arada 30 ve 50. Günlerde bebek hemen karın hem de.popo kaslarını kasar kakasini yapmakta zorlanır.Daha 28 günlük anne sütü harici birşey yemiyor ayrıca bende hiç yeşil sebze yemedim![]()