bebegimin kakası

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Bebegim 4 aylık bugüne kadar hep kakası sıvıydı bir haftadır önce 3 gün sonra Kakasini yaptı şimdi arkasından yine yarın 3 gün olucak yapmadı ama kakası hep sıvıydı bi yakınım Kakasinin katilasmasi gerektiğini söyledi kafama takıldı bu durum normal mi yarın zaten doktora gidicem ama bilgisi olan var mı bu konuda

Sadece anne sutu aliyorsa sivi ve yesil renkte olmasi normal sanki ama tecrubeli anneler aydinlatsin :KK200:

Bebegim 4 aylık bugüne kadar hep kakası sıvıydı bir haftadır önce 3 gün sonra Kakasini yaptı şimdi arkasından yine yarın 3 gün olucak yapmadı ama kakası hep sıvıydı bi yakınım Kakasinin katilasmasi gerektiğini söyledi kafama takıldı bu durum normal mi yarın zaten doktora gidicem ama bilgisi olan var mı bu konuda
Ek gıda mı alıyor? Ek gıda alınca kakaları katılaşıyor diye biliyorum,
benim bebeğim de 4,5 aylık olacak, geçen haftadan beri iki günde bir kaka yapıyor ama yine aynı sıvı yapıyor. On güne kadar yapmaması normal diye biliyorum emen bebeklerde

Ek besin alincaya kadar sıvı olmasi normal. O aydaki bebegin kakası katı olursa anormal bence.

Emiyor sadece herhangün değilde üç günde çıkması da mı normal

Ek gıdaya gecmediyse katilasmaz sanırım.

Bebeğinizin 3 gün kaka yapmamış olması normal
Doktorlar 5 günden sonrasını kabız olarak değerlendirir.
Katılık konusunda da yediğiniz besinlerden dolayı azda olsa katılaşabilir.
Panik yapmayın :)

normal canım üzülme.ek gıda alana kadar sıvı olur.bir de benim oğlum da bir ara öyleydi dr 5 güne kadar kabız kabul etmeyiz demişti ama kuzucuğum uyuyamıyordu kakasını yapamıyor diye.dr umuz tribudat diye bi şurup vermişti sabah akşam 1 er çay kaşığı içsin demişti.daha 1 çay kaşığı vermemle 2 saate kalmadan yapıyordu kakasını.

Back
X