bebegimin kalb atisina dair hala bise görülmedi :(

belinay111

bizi bırakma meleğim
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
12
3
3
32
Mrb kizlar 7 haftalik hamileyim 3 kere kanamam oldu doktoruma gittim hemen ama düsük olmamisti ve cuma gunude randevum vardi ve gittigimde hala kalp atisi yok dedi doktor 7inci haftaya girdik ve cuma gunune kadar kalp atisi olmazsa biseler yolunda gitmio demektur dedi sizce ne yapmaliyim 8 haftalikken aldiralim derse aldirmam mi gerekir yada zehirleme yapmazmi karinda ölen bi bebek ? Ve doktorum dedi gelisio gelismesi buyumesi normalmidir bi sorun olsa ?

canim allah yardimcin olsun ins duyarsin ben ayni seyi yasadim cok ugrasmistim gebe kalinca cok mutlu oldum 7 haftada dr ayni seyi soyledi ben inanamadin renliye soktu oda aynisini soyledi prof gittim oda kan dolasimi yok dedi kesebuyuk bebek vardi vucut hamile gibi buyuyo ama olu dedi 7/4 kurtaj oldum canim ins sen bunlari yasamazsin ama saglksiz bebek demekmis bu hayirlisini dile ve baska dr git 8. haftaya kadar bekle

canim allah yardimcin olsun ins duyarsin ben ayni seyi yasadim cok ugrasmistim gebe kalinca cok mutlu oldum 7 haftada dr ayni seyi soyledi ben inanamadin renliye soktu oda aynisini soyledi prof gittim oda kan dolasimi yok dedi kesebuyuk bebek vardi vucut hamile gibi buyuyo ama olu dedi 7/4 kurtaj oldum canim ins sen bunlari yasamazsin ama saglksiz bebek demekmis bu hayirlisini dile ve baska dr git 8. haftaya kadar bekle

Cok sagol cnm benim ins sizde istediginiz gibi hayirlisiyla kucaklarsiniz bebeginizi benim hala umudum var cunku düsük olsa yani bebegim ölse gögüslerim agrimazdi hala agrim var aseriorum ve migdem bulanio bebegimde buyyo dua edin bizi birakmasin esimde 4 gözle beklio bebegimizi

Cok sagol cnm benim ins sizde istediginiz gibi hayirlisiyla kucaklarsiniz bebeginizi benim hala umudum var cunku düsük olsa yani bebegim ölse gögüslerim agrimazdi hala agrim var aseriorum ve migdem bulanio bebegimde buyyo dua edin bizi birakmasin esimde 4 gözle beklio bebegimizi
amin canim ins 4 ay gecti 3 ay korundum mecbur bu ay kalmisimdir gebe ins cok aci cektim allah sana yasatmasin canim ama gebelik hormonu kurfajdan bikac gu n bile kaliyo sen kuran oku hayirlisini dile allaha sigin kotu dusunme ins atar kalbi sana dua etcem

amin canim ins 4 ay gecti 3 ay korundum mecbur bu ay kalmisimdir gebe ins cok aci cektim allah sana yasatmasin canim ama gebelik hormonu kurfajdan bikac gu n bile kaliyo sen kuran oku hayirlisini dile allaha sigin kotu dusunme ins atar kalbi sana dua etcem
sagol cnm benim zaten bütün dualarimiz kucuk melegim icin ibs Allah bize bagislar

canım kalbını ferrah tutu 7 haftalık hamıleyım ve bebegımın kalbını daha yenı duydum cuma gunu ıns sende duyarsın ıyı haberlerınle

canım duyabildinizmi kalp atışını hayırlı haberini bekliyorum
Yok daha duyyulmadi simdi tekrar doktora gidioruz ve 3 gundur kesintisiz kanamam var acile gittim doktoruma gittim hepsi bebek var diolar bende anlamiorum ins simdi duyariz kalp atisini

Yok daha duyyulmadi simdi tekrar doktora gidioruz ve 3 gundur kesintisiz kanamam var acile gittim doktoruma gittim hepsi bebek var diolar bende anlamiorum ins simdi duyariz kalp atisini
inş canım allah yardımcın olsun dualarımdasın haber ver lütfen

inş canım allah yardımcın olsun dualarımdasın haber ver lütfen
Simdi geldim eve hâla kalp atisi yok dedi ve buyuk ihtimallede alcklar melegimi nasip deilmis mi dicem yoksa aglicsmmi bende anlamadim simdide cumaya kaldik bakak hayirlisi

Simdi geldim eve hâla kalp atisi yok dedi ve buyuk ihtimallede alcklar melegimi nasip deilmis mi dicem yoksa aglicsmmi bende anlamadim simdide cumaya kaldik bakak hayirlisi
ne dedi dr canım kesin bişey söylemedi mi allh yardımxcın olsun hayırlısı olsun rabbim büyük ama olmzsada şöyle düşün ilk gebeliğin mi bilmyorum ama gebe kalabiliyorsun ve dr bana hasta çocuk kendini atar demişti vardır bundada bir hayır ben 1 yıl uğraşıp tedavi ile olmuştu başka bebeğimde yok olmadı kahroldum ama rabbime sığındım verende o alanda elden ne gelir üzülme dua et inş hayırsı ise sağlıklı ise duyarsın değilse vardır bir ahyır diye düşün.

canım benimde hep kanamam oldu dr kendiliğinden düşmez büyüdü demişti aldılar malasef sen içini ferah tut cumaya kadar üzme sakın etkileniyo ben üzdüm kaybettim dedim

ne dedi dr canım kesin bişey söylemedi mi allh yardımxcın olsun hayırlısı olsun rabbim büyük ama olmzsada şöyle düşün ilk gebeliğin mi bilmyorum ama gebe kalabiliyorsun ve dr bana hasta çocuk kendini atar demişti vardır bundada bir hayır ben 1 yıl uğraşıp tedavi ile olmuştu başka bebeğimde yok olmadı kahroldum ama rabbime sığındım verende o alanda elden ne gelir üzülme dua et inş hayırsı ise sağlıklı ise duyarsın değilse vardır bir ahyır diye düşün.
Yok tek dedigi knaman oluo cubku vucudun hamilelige son vermek istio dedi cok sukur simdi görüo sevemedim ama elinde sonunda görcem melegimi hayirlisi olsun hakkimizda

Çok geçmiş olsun, benim 10 hf ya kadar kalp atışını göremeyen arkadasim var ve Maşallah şuan 2 yaşında ve çok sağlıklı bir çocuk. İnşallah hayırlısı olur.

Çok geçmiş olsun, benim 10 hf ya kadar kalp atışını göremeyen arkadasim var ve Maşallah şuan 2 yaşında ve çok sağlıklı bir çocuk. İnşallah hayırlısı olur.
dr nasıl bekletmiş ben beklemek istedim kabul etmediler zehirler dedi

dr nasıl bekletmiş ben beklemek istedim kabul etmediler zehirler dedi

dr anlıyor çünkü bebeğin gelişiminden gebeliğin sonlandırılıp sonlandırılmayacağını,benm son adet tarihime göre 7 haftalık hamile olmam gerekirken kese 5 haftalık olarak göründü doktor geç döllenme dedi haftalık gidiyordum dr a bir türlü kalp atışı alamadık,en son detaylı ultrasonda bakıldı bebeğin var olduğunu ama 6+3 de gelişiminin durduğunu söyledi.9+3 olmam gerekirdi oysa aldılar meleğimi 6 ay geçti 15 gün sonra kucağıma almam gerekirken ben şuan hamile kalmaya çalışıyorum :(

Back
X