bebeğimin kalbi atacakmı :(

Lukretia

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
147
16
643
Adana
artık doktorlara güvenim kalmadı :( psikolojim tamamen bozuldu, ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.
son adet tarihim 11 ocak. sat a göre 8+0, ultrasona göre 6+0 haftalık gebeyim.2 hafta önce gebelik kesemi zor zor görebildi doktorlar ,sonra 2 hafta sonrada kalp atışı için gelin dediler.
dün gittim doktora,tam 6 haftalıkken , bebek büyümüş ama kalp atışı yok, 6 gün sonra yani salı günü tekrar bakalım dedi.
Hemen oradan çıkıp başka doktora gittim, oda aynı şekilde bebeği gördüğünü ama kalbinin atmadığını söyledi. 2 gün sonra yani cuma günü gelin bakalım, atmıyorsa alırız dedi.
ama ben sitede 8. 9. aftalarda kalbi atanı okudum.
tamam sat a göre 8. haftadayım ama geç döllenme olduğu için 6 hafta diyo doktorlar, sizce bir hafta daha beklememiz gerekmezmi ?
yorumlarınıza çok ihtiyacım var :(

bencede bir iki hafta daha bekleyin bebeğin neticede büyümüş bebeğinin kalbi atmıyorsa da vücudun sağlıksız gebeliği kabul etmeyecektir bir şekilde sancıyla atmaya çalışır. Umudunuzu kaybetmeyin HCG oranınızı takip ettirin oran artış gösteriyorsa bebeğinizin gelişme gösteriyor demektir.

bunu vajinal ultrasonla bakarak mı söyledi karından mı? karından göremeyebilirler. ultrasona göre 6 haftalık diyorsun o halde birkaç gün daha bekle ve için rahat etsin diye bir başka doktora git. umarım bebeğin seninledir ve sağ salim doğar.

vajinal utrasona bakarak söyledi canım, 6 haftalık göründüğünü, bebeğin geliştiğini ama kalp atışını göremediğini söyledi, moralim çok bozuk, işe bile gidemedim :(

artık doktorlara güvenim kalmadı :( psikolojim tamamen bozuldu, ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.
son adet tarihim 11 ocak. sat a göre 8+0, ultrasona göre 6+0 haftalık gebeyim.2 hafta önce gebelik kesemi zor zor görebildi doktorlar ,sonra 2 hafta sonrada kalp atışı için gelin dediler.
dün gittim doktora,tam 6 haftalıkken , bebek büyümüş ama kalp atışı yok, 6 gün sonra yani salı günü tekrar bakalım dedi.
Hemen oradan çıkıp başka doktora gittim, oda aynı şekilde bebeği gördüğünü ama kalbinin atmadığını söyledi. 2 gün sonra yani cuma günü gelin bakalım, atmıyorsa alırız dedi.
tamam sat a göre 8. haftadayım ama geç döllenme olduğu için 6 hafta diyo doktorlar, sizce bir hafta daha beklememiz gerekmezmi ?

ama canım satın la usg deki haftada birbirini tutmalı...
o yüzden usg de haftaya dda kontrol ettirip ona göre bi yol izzzlenmeli....

ama canım satın la usg deki haftada birbirini tutmalı...
o yüzden usg de haftaya dda kontrol ettirip ona göre bi yol izzzlenmeli....

geç yumurtlama olduğu için satla usg uymayabilir.lütfen umudunu kesme.bende sata göre 9 haftalık ama usg ye göre 7 haftalık hamileim 3 hafta önce devlet hastanesine doktora gittim kese var ama bebek yok içinde boş gebelik olabilir dedi bende geçen ondan bir hafta sonra özel ultrosona girdim ve çok şükür bebeği de gördük kalp atışlarınıda.o yüzden hemen moralini bozma mucizenizi allah emanet et onu size bağışlasın...

geç yumurtlama olduğu için satla usg uymayabilir.lütfen umudunu kesme.bende sata göre 9 haftalık ama usg ye göre 7 haftalık hamileim 3 hafta önce devlet hastanesine doktora gittim kese var ama bebek yok içinde boş gebelik olabilir dedi bende geçen ondan bir hafta sonra özel ultrosona girdim ve çok şükür bebeği de gördük kalp atışlarınıda.o yüzden hemen moralini bozma mucizenizi allah emanet et onu size bağışlasın...

bu arada bebeği görmüyorum diyen doktor vajinal ultrosonla bakmıştı diğeri karından.

yani usg ve sat a göre kaçıncı haftalarda gördün canım sen kalp atışlarını

benim satımda 8 ocak hemen hemen aynıyız bende sabah gittim doktora kalbinin atmadıgını söyledi ve gelişmemiş dedi.
kanama varmı dedi yok dedim.3 gün aralıklarla ultrasona baktır dedi.kurtaj falan dedi banada.başka doktorlara görüncem.:kkk:

yani sat a ve ultrasona göre kaçıncı haftalarda gördünüz canım bebeğinin kalp atışlarını ?

benim satımda 8 ocak hemen hemen aynıyız bende sabah gittim doktora kalbinin atmadıgını söyledi ve gelişmemiş dedi.
kanama varmı dedi yok dedim.3 gün aralıklarla ultrasona baktır dedi.kurtaj falan dedi banada.başka doktorlara görüncem.:kkk:

evet seninle hemen hemen aynı durumumuz canım yaa, yolk kesesini görmüşmüydünüz siz?

evet seninle hemen hemen aynı durumumuz canım yaa, yolk kesesini görmüşmüydünüz siz?

keseyi gördük canım hatta iki gün önce başka doktor baktı.bebekte şu diye gösterdi eşime karından kalbi duymadı.

alttan bakmak istedi.baktı kıpırtı var ama duyamadım.uzmana görünün dedi.göründük oda yok atış dedi.yarın başka hekime gözükcem.

canım benim yaaa, Allahım inşallah bebeklerimizi bizlere bağışlar, inşallah olumlu bir haber alırsın, sonucunu banada haber verirsen sevinirim

canım benimde sat a göre 7 haftalıkken kese göründü. 8+2 haftalıkkende kalp atışını gördük. sonrasında doktor geç döllenme olduğundan sat ımı 2 hafta ileri çekti. yani almayı düşünmek için erken. biraz daha bekleyin bence. arkadaşında dediği gibi zaten olumsuz bir durum varsa maalesef düşükle sonuçlanıyor. sen inşallah böyle bir şey yaşamazsın e kalp atışlarını görürsünüz.

amin uzun zamandır mı istiyosunuz.bide kalp atışları cihazla hamen duyulmuyormuş sadece ekrandan gördük bizküçük bir nokta yanıp sönüyordu

evet canım 2 yıldır uğraşıyoruz biz,2 tane tüp bebek denedik ama olmadı, ve allah bize bi mucize verdi sonunda ama şimdi onu kaybetmek istemiyorum :( kalp sesini duymak için evet erkeniş ama o minicik yanıp sönen noktayı görsem başka bişe istemem ki

Son düzenleme:
evet canım 2 yıldır uğraşıyoruz biz,2 tane tüp bebek denedik ama olmadı, ve allah bize bi mucize verdi sonunda ama şimdi onu kaybetmek istemiyorum :(

hiç bozma moralini ben 5 yıldır uğraşıyordum.kendiliğinden geldi bizimkide.allah inşallah kucağımıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin.yani seni okadar iyi anlıyorum endişelerini,ama unutma veren allah alanda allah.aramızda on gün var seninle zannedersem sen ayın 12 si ile 15 arası allahın izni ile bebeğin kalp atışlarını duyarsın.

Back
X