Bebegimin kalbi atmiyor pskolojim hic iyi degil...yardim edin lutfen

aglayanpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
10
0
1
30
Kizlar selam 8 agustos ilk regl gunumdu.sonra ayin 22 sinde tek iliskiyle hamile kaldigimi ogrendim suan tam 6+2 hamileyim ve bebegimin ultrasonda kalbi atmadigini ogrendim pskolojim okadar bozulduki kime nereye anlatcagimi bilemedim eminim benle ayni aciyi yasayanlar vardir evet belki kalbi atmayacak ama bir teselli ariyor insan ...

Bebegin kendi oluşmuş mu

Yolksac oluşmuş mi bazen geriden gelebilir gec döllenme olabilir hemen moral bozmaniza gerek yok doktor ne diyo peki

6+2 " bebeğimin kalbi atmıyor " demek için coook çok erken . Bebeğin kalp atışı henüz görülememiş. 2 hafta sonra gittiğinizde görür, duyarsiniz inşallah . Bana da 5-6 hafta gibi erken bir dönemde yolksac görülmüyor , büyük ihtimal boş gebelik denmişti ,o "yok " dedikleri bebek şuan 9 aylık ,karşımda mama sandalyesinde oturuyor .

6+2 " bebeğimin kalbi atmıyor " demek için coook çok erken . Bebeğin kalp atışı henüz görülememiş. 2 hafta sonra gittiğinizde görür, duyarsiniz inşallah . Bana da 5-6 hafta gibi erken bir dönemde yolksac görülmüyor , büyük ihtimal boş gebelik denmişti ,o "yok " dedikleri bebek şuan 9 aylık ,karşımda mama sandalyesinde oturuyor .
Ne mutlu size ama doktorlar okadar net konusuyor ki 6 .haftada kesin gorulmesi lazimdi dedi :(

Genelde doktorlar 8 9 haftaya kadar bekliyorlar geç döllenme olduysa diye 6+2 bu kadar için erken bence de benim de 6 haftada kalbi durmuştu doktor 8 9 haftada emin olmak için beklemişti ama benim karın ağrısı ve kan gelmesi ile belli etmişti kalp durmasını

Kizlar selam 8 agustos ilk regl gunumdu.sonra ayin 22 sinde tek iliskiyle hamile kaldigimi ogrendim suan tam 6+2 hamileyim ve bebegimin ultrasonda kalbi atmadigini ogrendim pskolojim okadar bozulduki kime nereye anlatcagimi bilemedim eminim benle ayni aciyi yasayanlar vardir evet belki kalbi atmayacak ama bir teselli ariyor insan ...

Haklisin :( doktorlar panik yaptiriyor

Back
X