- 10 Eylül 2023
- 10
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi aglayanpapatya
-
Evet bebek gorunuyor dedi ama kalp atisi yok dediBebegin kendi oluşmuş mu
Doktor umutsuz konustu ama genede bekleyelim dedi oysaki beklemek olum gibi..Yolksac oluşmuş mi bazen geriden gelebilir gec döllenme olabilir hemen moral bozmaniza gerek yok doktor ne diyo peki
Ne mutlu size ama doktorlar okadar net konusuyor ki 6 .haftada kesin gorulmesi lazimdi dedi6+2 " bebeğimin kalbi atmıyor " demek için coook çok erken . Bebeğin kalp atışı henüz görülememiş. 2 hafta sonra gittiğinizde görür, duyarsiniz inşallah . Bana da 5-6 hafta gibi erken bir dönemde yolksac görülmüyor , büyük ihtimal boş gebelik denmişti ,o "yok " dedikleri bebek şuan 9 aylık ,karşımda mama sandalyesinde oturuyor .
Genelde doktorlar 8 9 haftaya kadar bekliyorlar geç döllenme olduysa diye 6+2 bu kadar için erken bence de benim de 6 haftada kalbi durmuştu doktor 8 9 haftada emin olmak için beklemişti ama benim karın ağrısı ve kan gelmesi ile belli etmişti kalp durmasını6+2 " bebeğimin kalbi atmıyor " demek için coook çok erken . Bebeğin kalp atışı henüz görülememiş. 2 hafta sonra gittiğinizde görür, duyarsiniz inşallah . Bana da 5-6 hafta gibi erken bir dönemde yolksac görülmüyor , büyük ihtimal boş gebelik denmişti ,o "yok " dedikleri bebek şuan 9 aylık ,karşımda mama sandalyesinde oturuyor .
Kizlar selam 8 agustos ilk regl gunumdu.sonra ayin 22 sinde tek iliskiyle hamile kaldigimi ogrendim suan tam 6+2 hamileyim ve bebegimin ultrasonda kalbi atmadigini ogrendim pskolojim okadar bozulduki kime nereye anlatcagimi bilemedim eminim benle ayni aciyi yasayanlar vardir evet belki kalbi atmayacak ama bir teselli ariyor insan ...
Haklisinbismillah daha
Haklisin..bakalim insaGenelde doktorlar 8 9 haftaya kadar bekliyorlar geç döllenme olduysa diye 6+2 bu kadar için erken bence de benim de 6 haftada kalbi durmuştu doktor 8 9 haftada emin olmak için beklemişti ama benim karın ağrısı ve kan gelmesi ile belli etmişti kalp durmasını
Yolksac olusur once snra kalp atisi bilgi vermesi lazimdi doktorujDoktor umutsuz konustu ama genede bekleyelim dedi oysaki beklemek olum gibi..
Yolksac nedir bilmiyorum hicbirsey soylemiyorlat ki agizlarindan zor laf aliniyor 2 gun once bebek yok dedi biri bugunki bebek var kalp atisi yok dediYolksac olusur once snra kalp atisi bilgi vermesi lazimdi doktoruj
Peki kanama falan var mi. Yoksa bekleyinEvet bebek gorunuyor dedi ama kalp atisi yok dedi
Bekleyin bence 2 hafta daha 7. 8. Haftada daha iyi duyuluyor diye biliyorumYolksac nedir bilmiyorum hicbirsey soylemiyorlat ki agizlarindan zor laf aliniyor 2 gun once bebek yok dedi biri bugunki bebek var kalp atisi yok dedi
Kanamam yok bakalim bu hafta gidicem insallah duyarimPeki kanama falan var mi. Yoksa bekleyin
Insallahh..Bekleyin bence 2 hafta daha 7. 8. Haftada daha iyi duyuluyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?