Bebegimin kalbi durdu

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Allah sabır versin, tekrarını göstermesin. Dr un söylemedi mi? Belli bir süre korunmak gerekiyor bildiğim kadarıyla...

InsAllah canim kimseye gostermesin ...dr hemen hamile kalanlarda var , 3ay korunman daha iyi dedi , cok korkuyorum zaten yine olursa ayni durum olur diye :(( inammiyorum hayla bebegimin resmine bakip agliyorum

InsAllah canim kimseye gostermesin ...dr hemen hamile kalanlarda var , 3ay korunman daha iyi dedi , cok korkuyorum zaten yine olursa ayni durum olur diye :KK43:( inammiyorum hayla bebegimin resmine bakip agliyorum
Çok zor bir durum ama yinede daha sonraki haftalarda kaybetmenden iyidir. Kötünün iyisi bu durum. Allahım bir daha yaşatmasın... Fakat neden öldüğünün araştırılması gerekir. Sebep ne ise, bir problem var ise tedavi edilmeli

InsAllah canim kimseye gostermesin ...dr hemen hamile kalanlarda var , 3ay korunman daha iyi dedi , cok korkuyorum zaten yine olursa ayni durum olur diye :KK43:( inammiyorum hayla bebegimin resmine bakip agliyorum
Canimgecmis olsun bende ayni senin gibi oldum 7+2 de bisey yoktu 7+5 te gelisimive kalbi durmus 11 haftamda ogrendim ertesi gun kurtaj olacakken o gun dusuk yaptim bende 2 aylık korunma surecindeyim hic uzulme ben hamd edip duruyorum yeni gebeligime hrm bedenen hemde ruhen hazirim. Hakkimizda hayirlisi. Benim dr.m beni cok guzel motive etti her düşük gebeligi %2 arttirirmis hic uzulme yeni gebeligine hazirlan benim gibi

Kizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... herhangi bi rahatsızlığın falan var mıydı

Canimgecmis olsun bende ayni senin gibi oldum 7+2 de bisey yoktu 7+5 te gelisimive kalbi durmus 11 haftamda ogrendim ertesi gun kurtaj olacakken o gun dusuk yaptim bende 2 aylık korunma surecindeyim hic uzulme ben hamd edip duruyorum yeni gebeligime hrm bedenen hemde ruhen hazirim. Hakkimizda hayirlisi. Benim dr.m beni cok guzel motive etti her düşük gebeligi %2 arttirirmis hic uzulme yeni gebeligine hazirlan benim gibi
Gecmis olsun sanada canim , cok korkuyorum yeni gebelige 6 ay ara veririm herhalde inanilmaz sarsinti yasadim :((

Geçmiş olsun canım ben de iki kere yaşadım aynı şeyi. Kürtaj doğurganlık durumumuzu etkilemez üç ay korun yeniden dene. Ben yeniden hamileyim çok şükür devam ediyor bu sefer. Allah'ım sabır versin. Kendini bırakma. Güçlü ol.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... herhangi bi rahatsızlığın falan var mıydı
Gebeligimin basindan beri hic bi agrim kanamam olmadi , simdi bile yok bebegin suyu cifti kekesi herseyi haftasiyla ust uste dusuyor bitek bebek kendi 2 hafta once kalmis :(

Kan pihtilasmasi varmı diye bakildimi eğer bakilmadiysa kesinlikle baktır varsa önlem almadiginiz sürece sürekli bebeklerinizin kalbi duracak allah korusun

Geçmiş olsun canım ben de iki kere yaşadım aynı şeyi. Kürtaj doğurganlık durumumuzu etkilemez üç ay korun yeniden dene. Ben yeniden hamileyim çok şükür devam ediyor bu sefer. Allah'ım sabır versin. Kendini bırakma. Güçlü ol.
Saglikla kucagina al canim insAllah , 3 ay sonrami hamile kaldin sende ?

Canım öncelikle geçmiş olsun bende Haziran ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum ne kadar kötü bi durum oldugunu çok iyi anlıyorum öncelikle kendini toparlamaya çalış benim doktorum 2-3 ay korunmamı önerdi bende hem vücudum hem psikolojik açıdan toparlanmak için 2 ay korundum. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmadım bu ay da olmaz derken dün hamile oldugumu ögrendim yani kurtajdan 4 ay sonra hamile kalmış oldum 2 ayı korunarak geçti

Canim aynısıni yasadim ben de.. 9 haftalikken kurtajla alındı.. 3 ay sonra gebe kaldim yine.. ferah tut icini cok zor bi dönem seni cok iyi anliyorum.. veren de alan da Allah.. hikmetinden sual olmaz.. ben 3 ay kendi isteğimle bekledim.

bnde ilk gwbwlgmde ayni durumu yasadm cnm ilk ay hamile kaldm kurtajdan snra tupler acik oluyrmus hamile kalma olaslgi cok yuksek cnm sakin korunma cok gecms olsn

Cokk gecmis olsun canm ben senin drumunu yasadim 9 haftalikken bebegimin kalbi durmustu ve kurtaj la alini .nedenini ogrenmek icin tahlile ginderdiler osinucta sadece rahim ile ilgili bir sikinti varsa cikiyomus . Sonra bizde hemotolojiye gittik orda kan tastinde kan pihtilasmasi cikti . Doktorum 3 ay beklememizi soyle sadece ama Simfi hergun gobekten igne yapiyorum ve bebegim suan 13 +0 haftalik simdi. Rabbim sanada nasip etsin insAllah ..... bi arada sadece 3 ay bekledim baslar baslamaz gebe kaldim

Yeniden hamile kalan kizlar insAllah Allah sagsalim evlatlari kucaginiza almayi nasip etsin butun kotu gunleri unutalim , insAllah bende yeniden saglikli hamilelik yasarim , bi turlu kendimi toplamam lazim , esim cok istiyordu cok kotu oldu benle beraber agladi simdi onu her gorunce agliyorum , o yuzden annemi ve esimi gormek istemiyorum onlari cok uzdum :((

Saglikla kucagina al canim insAllah , 3 ay sonrami hamile kaldin sende ?
Benim iki kürtaj arası üç ay vardı canım. Zaten doktor rahim kendini toplayınca söylüyor. Yaşın gençse hemen toplarsın. Ben düşük sonrası histeroskopi oldum polip varmış ondan kalbi durmuş bebeklerimin. Histeroskopi sonrası 4 ay ara verdim yoruldum diye. Sonra yeniden kaldım çok şükür devam etti bu sefer.

Back
X