Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor bir durum ama yinede daha sonraki haftalarda kaybetmenden iyidir. Kötünün iyisi bu durum. Allahım bir daha yaşatmasın... Fakat neden öldüğünün araştırılması gerekir. Sebep ne ise, bir problem var ise tedavi edilmeliInsAllah canim kimseye gostermesin ...dr hemen hamile kalanlarda var , 3ay korunman daha iyi dedi , cok korkuyorum zaten yine olursa ayni durum olur diye( inammiyorum hayla bebegimin resmine bakip agliyorum
Canimgecmis olsun bende ayni senin gibi oldum 7+2 de bisey yoktu 7+5 te gelisimive kalbi durmus 11 haftamda ogrendim ertesi gun kurtaj olacakken o gun dusuk yaptim bende 2 aylık korunma surecindeyim hic uzulme ben hamd edip duruyorum yeni gebeligime hrm bedenen hemde ruhen hazirim. Hakkimizda hayirlisi. Benim dr.m beni cok guzel motive etti her düşük gebeligi %2 arttirirmis hic uzulme yeni gebeligine hazirlan benim gibiInsAllah canim kimseye gostermesin ...dr hemen hamile kalanlarda var , 3ay korunman daha iyi dedi , cok korkuyorum zaten yine olursa ayni durum olur diye( inammiyorum hayla bebegimin resmine bakip agliyorum
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... herhangi bi rahatsızlığın falan var mıydıKizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
Gecmis olsun sanada canim , cok korkuyorum yeni gebelige 6 ay ara veririm herhalde inanilmaz sarsinti yasadimCanimgecmis olsun bende ayni senin gibi oldum 7+2 de bisey yoktu 7+5 te gelisimive kalbi durmus 11 haftamda ogrendim ertesi gun kurtaj olacakken o gun dusuk yaptim bende 2 aylık korunma surecindeyim hic uzulme ben hamd edip duruyorum yeni gebeligime hrm bedenen hemde ruhen hazirim. Hakkimizda hayirlisi. Benim dr.m beni cok guzel motive etti her düşük gebeligi %2 arttirirmis hic uzulme yeni gebeligine hazirlan benim gibi
Gebeligimin basindan beri hic bi agrim kanamam olmadi , simdi bile yok bebegin suyu cifti kekesi herseyi haftasiyla ust uste dusuyor bitek bebek kendi 2 hafta once kalmisÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... herhangi bi rahatsızlığın falan var mıydı
Saglikla kucagina al canim insAllah , 3 ay sonrami hamile kaldin sende ?Geçmiş olsun canım ben de iki kere yaşadım aynı şeyi. Kürtaj doğurganlık durumumuzu etkilemez üç ay korun yeniden dene. Ben yeniden hamileyim çok şükür devam ediyor bu sefer. Allah'ım sabır versin. Kendini bırakma. Güçlü ol.
Bakildi canim yok ...Kan pihtilasmasi varmı diye bakildimi eğer bakilmadiysa kesinlikle baktır varsa önlem almadiginiz sürece sürekli bebeklerinizin kalbi duracak allah korusun
Canim oluruna birak sartlandirma kendini rabbim buyuktur. Hicte korkma psikolojini duzelt bi an onceGecmis olsun sanada canim , cok korkuyorum yeni gebelige 6 ay ara veririm herhalde inanilmaz sarsinti yasadim(
Allh sabır versin canım benimGebeligimin basindan beri hic bi agrim kanamam olmadi , simdi bile yok bebegin suyu cifti kekesi herseyi haftasiyla ust uste dusuyor bitek bebek kendi 2 hafta once kalmis![]()
Canım öncelikle geçmiş olsun bende Haziran ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum ne kadar kötü bi durum oldugunu çok iyi anlıyorum öncelikle kendini toparlamaya çalış benim doktorum 2-3 ay korunmamı önerdi bende hem vücudum hem psikolojik açıdan toparlanmak için 2 ay korundum. Korunmayı bıraktığım ay hamile kalmadım bu ay da olmaz derken dün hamile oldugumu ögrendim yani kurtajdan 4 ay sonra hamile kalmış oldum 2 ayı korunarak geçtiKizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
bnde ilk gwbwlgmde ayni durumu yasadm cnm ilk ay hamile kaldm kurtajdan snra tupler acik oluyrmus hamile kalma olaslgi cok yuksek cnm sakin korunma cok gecms olsnKizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
Benim iki kürtaj arası üç ay vardı canım. Zaten doktor rahim kendini toplayınca söylüyor. Yaşın gençse hemen toplarsın. Ben düşük sonrası histeroskopi oldum polip varmış ondan kalbi durmuş bebeklerimin. Histeroskopi sonrası 4 ay ara verdim yoruldum diye. Sonra yeniden kaldım çok şükür devam etti bu sefer.Saglikla kucagina al canim insAllah , 3 ay sonrami hamile kaldin sende ?