Bebegimin kalbi durdu

çok gecmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın zor bir süreç aynı şeyi bende yaşadım 1 seneden fazla ara verdim :KK43: kendimi hazır hissedemedim hep korktum şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, sana tavsiyem kafan karışık ise kendine zaman ver toparlanman için
kafam bebek için değil kan pıhtaşlama çıkmadı kan sulandıırıcı kullansam mı acaba doktor kullan dedi eşimde yoksa niye kullanacaksın diyor :(

sende canım inşallah en kısa zamanda kalırsın kürtaj sonrası kalmak daha kolaymış inan sende karamsar düşünme biliyorum çok zor ama bende karamsar düşünüyorum :KK43: çoçugumun olmamasından değilde yine olayı yaşamaktan korkuyorum inşallah bir an önce bizde yavrularımızı kucagımıza alırız
Hayirlisi neyse o olsun cnm ne diyelimm Kader kismet bu isler

Kizlar 11 haftalik kontrole giderken 2 hafta once bebegin kalbinin durdugunu s9yledi dr , inanilmaz kotuyum , butun testler yapildi bi sorun cikmati kurtajla alindi , kizlar kurtajdan kac ay sonra hamile kalmak mumkun ? Ilk gebeligimdi hemde ; (
BENİMDE İLK GEBELİĞİM AYNI OLAYI YAŞADIM KAN PIHTILAŞMA YAPTIM ÇIKMADI GENETİK ARAŞTIR MA YAPTINIZ MI SİZ

Back
X