Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum hala kötüyüm

pamukmelek

♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
348
612
303
35
Merhaba bayanlar
Beni bilen taniyanlar vardir 6 yildir bebek özlemi çekiyorum tüp bebek başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim benim icin mucize bebek 7 haftalik ken kalp atışı aldık 9 haftaya gelin dedi doktor kan tahlilleriniz var dedi gittik 9 haftada ve doktor kalbi durmuş dedi dünya başıma yıkıldı bu pazartesi kurtaj olmak zorunda kaldım çok mutsuzum kocamın yüzüne bakarken ggözlerim doluyor ne yapmam lazim hala kanamam var halsizim cok mutsuzum.

Bende aynıyım canım aşılama ile hamile kalmıştım ilk başlarda herşey iyi gidiyordu mutluydum sonra kanamam oldu doktora gittim kalbi durmuş dedi dünya başıma yıkıldı çok zor salı günü de ben kürtaj oldum 6*4

Cok gecmis olsun canim Allah sabir versin.
Doktor herhangi bir aciklama yapti mi neden olmus olabilir diye?

Merhaba bayanlar
Beni bilen taniyanlar vardir 6 yildir bebek özlemi çekiyorum tüp bebek başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim benim icin mucize bebek 7 haftalik ken kalp atışı aldık 9 haftaya gelin dedi doktor kan tahlilleriniz var dedi gittik 9 haftada ve doktor kalbi durmuş dedi dünya başıma yıkıldı bu pazartesi kurtaj olmak zorunda kaldım çok mutsuzum kocamın yüzüne bakarken ggözlerim doluyor ne yapmam lazim hala kanamam var halsizim cok mutsuzum.
geçmiş olsun. Aynı şeyi bende 2 kez yaşadım. İnsanın dünyası başına yıkılıyor. ama pes etme. benim 3. gebeliğimde bebeğimi kucağıma aldım. kan pıhtılaşması varmı ona baktır mutlaka. tekrar hamile kalırsan aynı sıkıntıyı çekmezsin. ben 9 ay kan sulandırıcı iğne vuruldum. 2 kalp durma olayından sonra 3. bebeğim dünyaya geldi

Baktırdım canım aklına ne geliyorsa yaptırdım ama yok hiçbirsey bizde anlamıyoruz en son ki kürtajda parçayı genetiğe gönderdik bakalım inşsllah onda çıkarda ona göre yol alırız

Baktırdım canım aklına ne geliyorsa yaptırdım ama yok hiçbirsey bizde anlamıyoruz en son ki kürtajda parçayı genetiğe gönderdik bakalım inşsllah onda çıkarda ona göre yol alırız
benimde senin gibiydi. tedbiren kan sulandırıcı vuruldum ve bu sefer bebeğim doğdu

Gerçekten bu acının tarifi yok
Ben bir ay önce düşük yaptım ve psikolojik olarak hala atlatamadım

Geçen gün sosyal medyada baktım herkes annesini balı annesinin pamuğu fotoğraflar paylaşmış içim parçalandı dışarı çıktım hava güzel hep herkes bebek ve çocuğuyla dışarda boğazım düğümlendi en son yanımdan bebek arabasıyla bir çift geçti o an artık tutamadım tüm sesimle ağladım sokak ortasında insanın içi acır mı açıyor işte .......

17 Mayıs'ta düşük kanamam başladı doktor 1 adet dönemi korun dedi adetlerimde düzensiz kesin adet olamayacağım hem sabırsızlıkla tekrar hamile kalmak istiyorum hem çok korkuyorum aynilarini yasarsam hatta daha kötüsü bu sefer daha ilerlemiş hamileliğimde bebeği kaybedersem diye

Allah'a çok sığındık çok dualar ettim ama artık elimde değil isyan ediyorum onca bekleyiş sonrası duayla geldi bebeğim dedim ama dualar engel olmadı yaşamasına isyan etmemek elde değil şimdi Allah'ım bizeede birevlat ver yüzümüzü güldür diyemiyorum dua etmeye bile korkar oldum artık çok mutsuzum benimde tek isteğim herkes gibi anne olmaktı

Gerçekten bu acının tarifi yok
Ben bir ay önce düşük yaptım ve psikolojik olarak hala atlatamadım

Geçen gün sosyal medyada baktım herkes annesini balı annesinin pamuğu fotoğraflar paylaşmış içim parçalandı dışarı çıktım hava güzel hep herkes bebek ve çocuğuyla dışarda boğazım düğümlendi en son yanımdan bebek arabasıyla bir çift geçti o an artık tutamadım tüm sesimle ağladım sokak ortasında insanın içi acır mı açıyor işte .......

17 Mayıs'ta düşük kanamam başladı doktor 1 adet dönemi korun dedi adetlerimde düzensiz kesin adet olamayacağım hem sabırsızlıkla tekrar hamile kalmak istiyorum hem çok korkuyorum aynilarini yasarsam hatta daha kötüsü bu sefer daha ilerlemiş hamileliğimde bebeği kaybedersem diye

Allah'a çok sığındık çok dualar ettim ama artık elimde değil isyan ediyorum onca bekleyiş sonrası duayla geldi bebeğim dedim ama dualar engel olmadı yaşamasına isyan etmemek elde değil şimdi Allah'ım bizeede birevlat ver yüzümüzü güldür diyemiyorum dua etmeye bile korkar oldum artık çok mutsuzum benimde tek isteğim herkes gibi anne olmaktı
Ne diyeceğimi bilemiyorum bende 4.düşüğümü 5 haziranda yaşadım aşılama ile hamile kalmıştım çok sevinmiştim hersey yolundaydı ama birden kanamam başladı ters giden birşey olduğunu sezinlemiştim sonra gittim kalbi durmuş dedi o an tepkisiz kaldım yatış deyince o koridorlar dar geldi bana eşime sarıldım Bu seferde olmadı yine kalbi durdu dedim ama nasıl ağlıyorum benim psikolojim bozuk değil çocuk birlikte olmaya korkuyorum ne bebek istiyorum ne istemiyorum Bende bilmiyorum :KK61:

Kızlar cok zor zamanlar yaşadım eminimki sizde yaşadınız. Babam saolsun beni 1 ay evden uzaklaştırdı tatile götürdü bodrumda biraz kafa dinledim ağladım ve yaralarimi sarmaya başladım. Simdi cok cok daha iyiyim bebeğim için dualar yasinler okudum hatta babaannem vefat ederken yogun bakimda onunla bile konuştum ve çocuğuma torununa iyi bak olur mu dedim, simdi tekrar hazırım bu sefer tup bebek yaptıracağım. Hemde tüp bebek sürecimi vlog yapacağım inş beni takip edersiniz. Ben avusturalyada büyüdüm ve youtube da cok goruyorum ingilizce ivf vloglari ama turkce hic yok izleyip yol gosteren yok ben bunu yapmak istiyorum hepimiz birbirimize destek olalim istiyorum diye yapacağım.

Kızlar cok zor zamanlar yaşadım eminimki sizde yaşadınız. Babam saolsun beni 1 ay evden uzaklaştırdı tatile götürdü bodrumda biraz kafa dinledim ağladım ve yaralarimi sarmaya başladım. Simdi cok cok daha iyiyim bebeğim için dualar yasinler okudum hatta babaannem vefat ederken yogun bakimda onunla bile konuştum ve çocuğuma torununa iyi bak olur mu dedim, simdi tekrar hazırım bu sefer tup bebek yaptıracağım. Hemde tüp bebek sürecimi vlog yapacağım inş beni takip edersiniz. Ben avusturalyada büyüdüm ve youtube da cok goruyorum ingilizce ivf vloglari ama turkce hic yok izleyip yol gosteren yok ben bunu yapmak istiyorum hepimiz birbirimize destek olalim istiyorum diye yapacağım.
Çok çok geçmiş olsun, aci maalesef cok zor kaldırmasi cok ağır benim daha 13 gun oldu hala ilk gunku gibiyim...çok güzel düşünmüşsünüz, hepimizin ihtiyacı var bence boyle bilgilere, yaşımdan dolayı ben de düşünebilirim ivf

Çok çok geçmiş olsun, aci maalesef cok zor kaldırmasi cok ağır benim daha 13 gun oldu hala ilk gunku gibiyim...çok güzel düşünmüşsünüz, hepimizin ihtiyacı var bence boyle bilgilere, yaşımdan dolayı ben de düşünebilirim ivf

Allah razı olsun canım inşallah istediğimiz olur ve pozitif bir sonuç doğar bizlere.
Dün akşam evi toparliyordum eski evraklari temizlerken ultrason kağıtlarını buldum yavrumun.
Ah herşeyi baştan yaşadım sanki uyuyana kadar agladim eşim de sarıldı bana ve olacak diye telkin etti ne yapsin adam elinden gelen yok ki onunda.
Kızlar o kadar cok acı yaşadım ki hayatımda ama hepsi boşmuş hepsi. Evlat acısı tarif edilemez miş onu fark ettim. Şimdi bana kim ne dese ne olsa ağlamam üzülmem ben cehennem yaşadım ve yaşıyorum hala da ayaktayım diyorum kendi kendime. Ne kadar güçlü bir kadın mışım diyorum kendime.

Peki ne diyorsunuz?
Bu tüp bebek maceram hakkında sizce bütün süreç hakkinda bir video çekmeli miyim?
Yani kan testleri , rahim filmleri , spermiogramlar, iğneler, yumurta takibi, yumurta alımı hepsini kapsayan?

IVF sürecimi insta da belgeliyorum.
ivfgotthis_tr beni ekleyebilirsiniz

Back
X