Bebeğimin kalbi hem delik hem parlaklık var 😔😔

birpasiflora

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
97
45
18
34
Kızlarr yalvarırım bile duyan yazsın çok kötüyüm çok
21 haftalık hamileyim detaylı ultrasona girdim herşey normal ama bebeğimin kalbinde 3milimlik bir delik ve bir de parlaklık gördü doktor deliğin olduğu kısım riskli yerde değil kapanabilicek bir yerde dedi sonuçları ne olur dediğimde down sendromu ihtimali verdi ya da delik kapanmazsa kendiliğinden ilerde bebek doğduktan sonra ameliyat olur dedi 32nci haftamda tekrar detaylıya giricem gelişime deliğin kapanıp kapanmadığına bakılacak ama sanki dünyam başıma yıkıldı saatlerdir ağlıyorum kahroldum mahvoldum eşim bi yerde ben bi yerde öylece oturduk kaldık kendi doktorumu gösterdim bu kadar endişe etmeyin dedi istersen amniyosentez yaptır dedi tamamen sana kalmış dedi başınıza geldi mi yada tanıdığınızın başına lütfen yazarmısınız

Üzmeyin kendinizi lütfen genelde kendiliğinden kapanıyor delikler
Kendinizi üzerek bebeğinize zarar verirsiniz
Çözümü olan sorunlar genelde hiçbir müdahale gerekmiyor

Canım üzülme , inş bebeğinin bir şeyi yoktur. Nifty diye bir test var onu araştır istersen amniyosentez kadar yüksek oranı var. Down sendromu ve bir çok rahatsızlığa bakıyorlar bununla. Sadece kan alarak.

delikse Sikinti etmeyin cogu delikler kapaniyor yada en fazla bir ameliyatla atlatiyor..2 arkadasimin bebeginede ameliyt yaptilar suan kocaman oldular masallah ..🤲💞Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

sizi anliyorum ama kotu dusunmeyin daha cok bebege zarar veriyorsunuz nice vakalar var delik denip hicbiseyi olmayan,yada tam tersi saglikli deyip baska hastaliklarla dogan bebekler..o yuzden bence sadece karninizda olan bebeginizle konusun,dertlesin,muzik dinletin ..size bahsedilmis bir cani suan sevmekten baska yapacak bisey yok gerisi Rabbimize emanet 🤲❤ guzel haberlerinizi alirim insallah ..

Çok geçmiş olsun üzülmeyin Allahın izniyle bisey yoktur inşallah. Delik kendiliğinden kapanıyor diyorlar. Büyük kızımda kalbinde parlaklık çıkmıştı down sendromlu dediler testler riskli çıkmıştı. Amniyosentez ve sonrasında almayı bile teklif ettiler.
Hiç bisey yaptırmadım çok şükür kızım sağlıkla doğdu şuan 6 yaşında hiç bi sağlık sorunu yok. Lütfen kendinize hamileliği zehir etmeyin. Bi sonraki detaylı ultrasonda inşallah hiç hiç hiç bi sorun olduğunu görmezsiniz, sağlıkla gelsin inşallah bebeginiz 💕

Back
X