bebeğimin kalbinde büyüme şüpesi yardım edin!!!!!

kaanelif05

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
477
18
318
bütün test ve ultrasonlarda ayrıntılı ve 4 boyutluda bişey çıkmadı şimdiye kadar 34 haftalık olduk dün bebeğin kalbinde büyüme olduğundan şüpelendi dünya başıma yıkıldı uzmana yönlendirdi bugün öğleden sonra gidicez ama korkudan ölüyorum moralim çok bozuk bebeğim biraz iri inşallah ona öyle gelmiştir başına böyle bişey gelen varmı ya da duyan

fetal eko çektirin hemen canım.
benim bebeğimin kalbinde de delik var. 22. ya da 24. haftamda çocuk kardiyoloğuna gitmiştim orada fetal eko çekildi ve öyle öğrendim.
Aradan 3 hafta geçtikten sonra 3 boyutlu ultrasona gittiğimde de doktor farketmedi ben söyledim kalbinde delik olduğunu ve tekrar inceleyeyim kalbini dedi ve öyle gördü deliği.
Ama bana kalırsa senin bebeğinde hiçbirşey çıkmayacak canım. Çünkü bana doktor bebeğin herhangi bir yerinde ciddi bir problem olursa bu başka şeyleri de etkiler ve birkaç tetkikle sorunun ne olduğu anlaşılır demişti. İnşallah doktor yanılmıştır canım.

fetal eko çektirin hemen canım.
Benim bebeğimin kalbinde de delik var. 22. Ya da 24. Haftamda çocuk kardiyoloğuna gitmiştim orada fetal eko çekildi ve öyle öğrendim.
Aradan 3 hafta geçtikten sonra 3 boyutlu ultrasona gittiğimde de doktor farketmedi ben söyledim kalbinde delik olduğunu ve tekrar inceleyeyim kalbini dedi ve öyle gördü deliği.
Ama bana kalırsa senin bebeğinde hiçbirşey çıkmayacak canım. çünkü bana doktor bebeğin herhangi bir yerinde ciddi bir problem olursa bu başka şeyleri de etkiler ve birkaç tetkikle sorunun ne olduğu anlaşılır demişti. Inşallah doktor yanılmıştır canım.

çok sağol canım umarım öyledir bunca zaman farkedilirdi olsaydı diye düşünüyorum 2 ayrı yerde bir 21.haftada birde 29 haftada ayrıntılı yaptırdım bişey yoktu 1.30 da randevum var yüreğim ağzımda bekliyorum sizede çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahım bütün hasta bebişlere

Banada cevap yazarmisiniz 33 haftalik oldum buyume var dediler ps valvuler hafif sizinde boylemiydi sonra bisey cikmadi

Back
X