canım öncelikle çok geçmiş olsun..Ben istdayım ank.da doktor bilmiyorum ama inş en kısa zamanda bulursun.6 ay bekleme lütfen.Korkutmak için değil ama belki erken müdahalelik bir şey olur diye yazıyorum.Benim yan komşumun 16 aylık bir bebeği vardı.Topaç gibi çok uslu bir çocuktu.Bundan 6 ay önce sürekli kusmaya başladı.Annesi diğer çocuklarıda hep kusarak büyüdüğü için dikkate almadı önce.kusmaları devam edince doktora götürdü.yok mideydi reflüydü üşütmeydi vs diye ilaç kullandı akabinde çocuk kilo vermeyede başlayınca eğt.araş.hast.götürdüler.yaklaşık 2,3 ay hergün sabahtan akşam hastanedeydiler.sürekli testler yapıldı metabolik bozukluk falan dediler.böbrek dediler derken en sonunda kalp kapkçıklarında genişleme var dediler.bebek kardiyologu aradılar emar çektirdiler ,kalp nakli denildi.bir gün sonra çocuk kriz geçirdi hastaneye götürdüler yatırdılar sabaha doğru vefat etti.3 ay içinde çocuk eridi gitti .hiç belirti vermedi o zamana kadar.bugün 1 ay oldu hala inanamıyorum bende alışamadım yokuğuna.benimde 2 yaşında bir oğlum var bu olaydan çok etkilendim,en ufak birşey olsa ödüm kopuyor acaba birşeymi var diye.Annesini düşünün birde AllahTan çok inançlı bir kadın ayakta durmaya çalışıyor ve geride iki evladı daha var çok şükür ki.Herşey Allah'tan çocuklarımız bize bir emanet ama bizlerde tedbirimizi almak zorundayız.onlar ellerinden geleni yaptılar keşke dedikleri birşey kalmadı.İnşallah bebeğin bir an önce iyileşir ,iyi bir doktor bulursun inş.Yalnız ben bu çekilen emarın kalbi tetiklediğini ve ölümü hızlandırdığını düşünüyorum kendimce.lütfen bunuda iyice araştır.