bebeğimin kalbinin atışlarını duydum:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mehtapbaygus

Ziyaretçi
arkadaslar bebeğimin kalp atışlarını ilk defa duydum o kadar heyecan vericiydiki anlatamam.ellerini bile oynatıyordu.o gün eve gitmek için doktordan çıktığımda yüzümde bi gülümsemeyle çıktım.bi bank vardı oraya oturdum tam 1 saat orda oturmusum sonra fark ettim.o an aklımda sadece bebeğimin kalp atışları vardı.allah herkese bebişini kucağına aldığı günü nasip etsin.çok mutluyum isteğen herkese dua edicema.s.

Canım benim bende ilk duyduğumda sevinçten ağlamıştım çoook güzel bi duygu:sm_cool:.Onu bebeğimi hissettemek çok heyecan verici ben 9 haftalık hamileyim bugün doktora gidip tekrar dinleyecem inş.Allah çocuklarımızı analı babalı büyütsün inş.

bende 9 hafta 2 günlük hamileyim sanırım seninle aynı zamanda dünyaya getireceğiz bebişlerimizi:dance:evet Allah çocuklarımızı analı babalı büyütsün inş.

ay ne guzel bi an yasadiklarini tahmin ediyorum cunku bende hamileyim 35 hafta 5 gunluk cok guzel bi duygu.ben ilk duydugumda ay manyak olmustum nerdeysekafamçokkarıştıkendi kendime surekli guluyodum.oyle guzel bi anki o ses insana en guzel sesi geliyo-.insan inanamiyo minnacik bir canin hele minnacik bi kalbin senin icinde seninle attigina .insallah sag saglim bebeyini dunyaya getirirsin canim.allah sizi korusun

sağol canım allah seni ve bebeğinide korusun inşallah sende sağ salim bebeğini dünyaya getirirsin buradan haberlerini bekliyoruz.

eminim çok güzel bir duygudur. hayal etmesi bile hoş. allah kucağına almayı nasip etsin. bizlere de o sesi duymak nasip olur inşallah.

aman sevsinler bebişlerinizin kalp atışlarını. darısı başımıza inşallah aminnnnnn

inşallah kızlar.benimde dualarım sizlerle inşallah burdan haberlerinizi beklicem.allah isteyen herkese versin
:1hug:

sağol canım allah seni ve bebeğinide korusun inşallah sende sağ salim bebeğini dünyaya getirirsin buradan haberlerini bekliyoruz.

a.s.sagol guzel dileklerin icin canim.insallah allah hayirlisiyla herkeze annelik duygusunu tattirsin.dunyanin en guzel duygusu.insallah sag saglim dogum yaparsam burdan yazicam guzelim sizlere .bu arada sende kendine ve bebisine iyi bak annesi ikinizide optumŞeniz

canim senin adina cok sevindim iki kere hamile kaldim ama hic kalp atislarini goremedm eminim muthis bir duygudur allah kucagini bos birakmasin isallah

teşekkürler loracım ama anlamadım iki bebeğinide düşürdün mü yoksa:1no2:

canım amin herkes bi gün anne olsun.doğum anılarını bekliyorum bu arada sezeryanmı düşünüyosun normal mi ?bende bebeğini ve annesini öpüyorum

ben 26 haftalık hamileyim o kadar uğraşma ve ameliyattan sonra bebişimin ilk kalp atışını duyduğumda ağlamıştım.dünde sağlık ocağına gittim aşı için orda dinlettiler kalp atışını.benim duygularıma göre hızlanıp yavaşlıyordu.allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın

Kizlar bu essiz duyguyu Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. Biz ilk kalp atislarimizi 5hafta5gunlukken duyduk. Dakikada 100 kereydi. Esim de ben de tutamadik gozyasimizi. Bugun 7hafta2gunlukken yine dinletti doktorumuz. Bu defa dakikada 154 kere dedi. Cok heyecanli ☺ben nefes alirsam onun kalp atisini duyamiyoruz, esim o arada duruyor mu diye panikledi ama doktorumuz durumu aciklayinca rahat bir nefes aldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…